İnternet Çöktü mü, Sorun mu Var

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları neden yavaşladı? Bazı kullanıcılar internet erişimlerinde sıkıntı yaşadıklarını öne sürüyor. Sorun yaşayanlar ise Instagram ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var, internet yavaşladı mı? sorularının cevabını araştırırken, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'dan (BTK) flaş bir duyuru geldi.

13 Kasım 2022 Pazar 18:57
İnternet Çöktü mü, Sorun mu Var

Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok ve YouTube... Sosyal medya uygulamaları çöktü mü, internette yavaşlama mı var?

Sosyal medya kullanıcılarının iddiasına göre bazı kullanıcılar platform ve hizmetlere erişim sıkıntısı yaşıyor. Kullanıcılar, internet erişimlerinde de sıkıntı yaşadıklarını bildiriyor. Sorun yaşayanlar ise nedeni öğrenmek isteyerek "Instagram ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var? internet yavaşladı mı?" şeklindeki soruların yanıtını araştırıyor.

İNTERNETTE SORUN MU VAR? SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI ÇÖKTÜ MÜ?

Kullanıcıların iddiaları Downdetector'ün Türkiye sayfasına da yansımış durumda. Burada YouTube, Instagram, Twitter, Telegram, TikTok ve WhatsApp gibi hizmetleri kullanan kullanıcılardan olası problemler ve yaşanan problemlerden dolayı raporlar geldiği görülüyor.

BTK'DAN DUYURU GELDİ

İHA'nın haberine göre, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim'de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre, Taksim’de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan basın etiğine aykırı görüntüler ve terör içerikleri için ilgili birimlerin talebi üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), tarafından ülke geneli sosyal medya platformları için bant daraltma uygulaması yapıldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol