AK Parti'de Olay Istakoz Değil, Audi'ler, Mercedes'ler...

AK Parti'de İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı günlerdir gündemde! AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

15 Nisan 2024 Pazartesi 17:02
AK Parti'de Olay Istakoz Değil, Audi'ler, Mercedes'ler...

Mynet'in sorularını yanıtlayan AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci öfke dolu ifadeler kullandı.

Bilici, 'Artık karnımızdan konuşmayacağız. Karnımızdan konuşa konuşa adamlar Yozgat'a kadar geldiler. Vatandaş pazar tezgahlarının altından domates topluyor' derken Şebnem Bursalı'ya bir kez daha partiden defolup gitsin dedi.

Vatandaşın partimizi eleştirdiği kibir, tepeden bakma, halka hizmetkar olmaktan başka jakoben tavırlar sergileme gibi durumların gün yüzüne çıkma durumu tam olarak bu!

Bana o ıstakozlu fotoğrafı benzincide çalışan emekçi arkadaşımız gösterdi. Siz böyle duruyosunuz ama durum bu dedi. Biz de artık patlama noktasına geldik. Bu tür paylaşımlar yapan arkadaşlar lütfen partiden defolup gitsinler.

SEÇİMLERDE NEREDE HATA YAPILDI? AK PARTİ'DE KADRO DEĞİŞİKLİĞİ BEKLİYOR MUSUNUZ?

Benim vatandaşlarla samimiyetim var, vatandaşımızın net bir iletişim kurma talebi var. Vatandaş diyor ki AK Parti'de olabileceği kadar isim değişsin. Hem şahıs bazında hem de anlayış bazında değişiklik isteniyor.

'BU GEMİ BU MOTORLA YÜRÜMÜYOR'

Bu gemi bu motorla yürümüyor motoru yenilemeniz lazım diyor vatandaş, AK Parti gemisi çok büyüdü ama makine artık arıza veriyor. Reformist şekilde kadroların değişmesi gerekiyor.

Mayıs'taki seçimi Cumhurbaşkanımız sayesinde kazandık, o seçimde bile cumhurbaşkanımızdan yükü alamadık. Parti olarak da ciddi bir katkı vermemiz lazım. Biz yer sofralarından gelen bir hareketiz.

mamamama

'BAZI İL VE İLÇE BELEDİYELERİNDE BURNUMA KÖTÜ KOKULAR GELİYOR'

İlçe belediyelerinde il belediyelerinde bazı kötü kokular burnumuza geliyor. Bunlardan kurtulmamız lazım. Karnımdan konuşmayacağım karnımızdan konuşa konuşa adamlar Yozgat'a kadar geldiler.

Beytülmalı kursağıan sokan kimse Allah belasını versin! Burada kim eksik ve defoluysa AK parti genel merkezi şahin gibi adamın tepesine çöksün! Yargılama mekanizmasını çalıştırmamız lazım.

MERCEDES S SERİSİ, MAYBACH, AUDİ...

Adaletten uzak olduğumuz sürece bizi son derece kötü günler bekliyor her zaman adil olacağız. Hukuk mekanizmasını işleteceğiz. Kursağına haram girenler hakkında hukuku işleteceğiz.

Mercedes S serisi, Maybach, Audi A8'ler artık bürokratlarda valilerde kaymakamlarda vatandaşlar bu arabaları görmek istemiyor. Bu konu artık başka bir seviyeye ulaştı bundan vazgeçmemiz gerekiyor.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.04.2024 17:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol