Film Değil Gerçek Hayat Hikayesi, Öz Annesi Satmış

Adana'da yaşayan 34 yaşındaki Saime Kandiltaş'ın hayat hikayesi akıllara durgunluk verdi. Daha 2.5 yaşındayken öz annesi tarafından satılan Kandiltaş'ın yüzü evlendikten sonra da gülmedi.

03 Ağustos 2022 Çarşamba 16:44
Film Değil Gerçek Hayat Hikayesi, Öz Annesi Satmış

Öz annesi tarafından para karşılığında satılan ve üvey aile tarafından büyütülen Saime Kandiltaş'ın kötü kaderi evliliği ile devam etti.

5 yıl boyunca türlü sıkıntılara maruz kalan yetmezmiş gibi bir de eşi tarafından şiddet gören Kandiltaş, tek hayalinin ölüm tehditleri aldığı kocasından kurtulmak ve çocuğu ile birlikte yeni bir yaşam kurmak olduğunu söyledi.

3

İSMİNİ SÖYLEDİM DİYE DÖVÜYORDU

Evliliğinin on yıl sürdüğünü, H.Y. isimli şahsın kendisini evden otomobile varıncaya kadar hemen yerde dayak yediğini kaydeden Kandiltaş, " Çocuklarımı göremiyorum. Sırf ismiyle seslendiğim hatta 'aşkım' demediğini için bile dayak yedim. Eve geldiğinde yüzümün ifadesini bahane edip dövüyordu. Boşanmak stedim. Bana ömür boyu tavana bakmamak, yatağından kalkmamak istiyorsan boşanabilirsin diyordu. Sonra kabul etti. Çocuklarımın velayetini istedi kabul etmedim. Bu şekilde protokol imzaladık ve boşandık. Ama ardından çocuklarımı götürüp bir daha göstermeyeceğini söyledi" dedi.

4

SÜREKLİ TEHDİT EDİYOR

Boşanmış olmalarına rağmen sürekli tehdit aldığını, bir ara intiharı bile düşündüğünü dile getiren talihsiz kadın, " Sürekli neredesini ne yapıyorsun sorularını soruyor. Evimin önünde beklediğini ve beni bir daha sokağa çıkarmayacağını söyleyerek tehdit ediyor. Ben artık rahat rahat evime gitmek, çalışmak ve çocuklarımı görmek istiyorum” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.08.2022 16:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol