Esra Ezmeci'ye Tepki Yapıyor, 'Bu Nasıl Psikolog'

Tuhaf önerileri ve sosyal medya hesabından yaptığı yayınlarda cinsel içerikli soru cevap söyleşileri ile adından sıkça sözettiren Psikolog Esra Ezmeci bu kez öyle bir öneride bulundu ki tepki topladı. Ezmecitakipçilerine ‘cinsel istek arttırıcı’ olarak önerdiği yöntem tartışma yarattı. Radyo programcısı Zeki Kayahan Çoşkun, Ezmeci’nin önerisine tepki gösterince ikili arasında gerginlik yaşandı.

30 Aralık 2022 Cuma 13:51
Esra Ezmeci'ye Tepki Yapıyor, 'Bu Nasıl Psikolog'

Sıra dışı söylemleriyle, tavsiyeleriyle  ve sosyal medyadan aldığı garip itirafları paylaşmasıyla sık sık gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada yaptığı bir canlı yayın konuşması ile tepki çekti.

Kadınlara 'cinsel uyarıcı' için lavanta yağına batırılmış tampon tavsiye eden Ezmeci'ye radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun tepki gösterdi. 

'PSİKOLOJİ BİLİMİ ADINA UTANDIM

'PSİKOLOJİ BİLİMİ ADINA UTANDIM'

Sosyal medya hesabından Esra Ezmeci'nin o konuşmasını paylaşan Kayahan, "Bu nasıl psikolog? Dilek defteri satıyor, arkadaşını etiketle kolye kazan diyor… Yetmiyor; lavanta yağını tampona damlatıp vajinanıza koyun, ilişkiye öyle girin diyor. Hürrem böyle yapmış Adını verdiği lavanta, yasemin vs yağı da satıyormuş. Psikoloji bilimi adına utandım. Pes!" paylaşımını yaptı

TEPKİ YAĞDI

Radyocu Zeki Kayahan Coşkun'un o yorumlarına Berna Laçin de destek vererek tiye aldı.

TEPKİ YAĞDI

Esra Ezmeci'nin önerisinin sağlığa uygun olmadığı belirten birçok görüş, paylaşımın altında toplandı. 


DAVA AÇACAĞINI SÖYLEYİP ENGELLEDİ

Esra Ezmeci, Zeki Kayahan Coşkun'un kendisine tepki göstermesi üzerine engelleyerek dava açacağını belirtti. Radyocu Coşkun bu durumu da sosyal medya hesabından duyurdu. Coşkun, "Tweeti sildi galiba ve beni de engelledi Neyse, tanıyan varsa söylesin: Mahkemeye vermesini sabırsızlıkla bekliyorum. Vajinaya lavantalı tampon sokun önerebilme yetkinliğini, lavantalı tamponun literatürdeki yerini belgeleme imkanını vereceği için teşekkür ederim." diye yazdı. 

DAVA AÇACAĞINI SÖYLEYİP ENGELLEDİ

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.12.2022 13:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol