Denizli Sallandı, Bütün Gece Uyutmadı!

Denizli’de merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi olan 3,5, 3,6 ve 3,7 büyüklüklerinde üç deprem meydana geldi

08 Ocak 2021 Cuma 05:50
Denizli Sallandı, Bütün Gece Uyutmadı!

Denizli’de merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi olan 3,5, 3,6 ve 3,7 büyüklüklerinde üç deprem meydana geldi. 

Denizli’de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi olan depremde herhangi bir hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi.

Bu depremden sonra yine merkez üssü Irlıganlı olan saat 03.46'da 3,6; saat 04.31'de 4.1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Art arda meydana gelen depremler nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Vatandaşlar korkularını sosyal medyada 'Denizli'de neler oluyor', 'Denizli sallanıyor', 'Bize uyku yok' sözleriyle dile getirdi.

4.1'LİK DEPREM SONRASI NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Ünlü deprem bilimci Prof. Dr Naci Görür Denizli depremi sonrası Twitter hesabından açıklamada bulundu. 

'DEPREM AKTİF FAYLARIN ÜZERİNDE'
Naci Görür yaptığı paylaşımda, ''Arkadaşlar sabah Denizli/Irlıganlı’da 4.1’lik deprem oldu. Bu kentimiz Gediz ve B. Menderes graben sistemlerinin kesiştiği yerde. Dolayısıyla ciddi aktif fayların üzerinde. Bu kentimiz de öncelikle deprem odaklı kentsel dönüşüme tabi tutulmalı. Sevgiyle'' ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.01.2021 00:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol