Çöp Evden Çıkan Çocuğun Babasından Şok Sözler

Türkiye'nin konuştuğu pes dedirten cani teyze olayında ortaya çıkan detaylar bitmek bilmiyor. Çöp evde bulunan çocuğun annesi babanın Muhammed isimli biri olduğunu belirtirken Ufuk Ç., "Çocuğun babası benim. Bana çocuğu aldırdığını söylemişti" dedi.

29 Temmuz 2022 Cuma 15:48
Çöp Evden Çıkan Çocuğun Babasından Şok Sözler

Türkiye, Bursa'da teyzesi tarafından çöp evde ölüme bırakılan çocuğu konuşuyor. C.M.A. isimli çocuğun annesi ortaya çıkmış ve çocuğunun babasının Muhammed isimli biri olduğunu ifade etmişti.

Olayı yargıya taşıyacağını belirterek, suç duyurusunda bulunan Ufuk Ç., 'Çocuğun babası benim. Yasemin benden hamile kaldı. Ultrasonda da erkek çocuk gözüküyordu' dedi. 

TEYZESİ ARACILIĞI İLE TANIŞTIK

Henüz 9 yaşında olan talihsiz çocuğun babasının kendisi olduğunu öne süren Ufuk Ç, " DNA yapılmasını istiyorum. Biz Yasemin ile akıl hastanesinde tanıştık. O dönem teyzesi orada tedavi görüyordu. Onun aracılığı ile tanıştık. Sonra Alibeyköy'de bir sene aynı evde yaşadık. Yasemin de bu dönemde hamile kaldı.Doktora gittik, ultrasonda da çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu gördük. Zaten sonrasında da Yasemin bana çocuğu aldırdığını söyledi" diye konuştu.

cop-evde-bulunan-cocugun-babasi-oldugunu-iddia-eden-ufuk-celikol-anne-ve-teyzeden-sikayetci-oldu_9763_dhaphoto1

"BEN ÇOCUĞUMA BAKARIM"

Maddi durumunun iyi olduğunu, çocuğuna bakabileceğini de kaydeden Ufuk Ç., " Teyzeden şikayetçi olacağım. DNA testi sonuçlarını bekliyorum. Bu muameleyi kabul etmem mümkün değil. Çocuğa şiddet uygulanmış mı adli tıp raporu da isteyeceğim. Ben çocuğuma her türlü sahip çıkacağım. O çocuğun benim olduğunu bilseydim bu işin peşini bırakmaz dünyayı da ayağa kaldırırdım" ifadelerini kullandı.

Çöp evden çıkan çocuğun annesi: Hiçbir şey yapmayan memur ve amirlerden de şikayetçiyim (2)  - Güvenlik - Bursa - Merkez

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.07.2022 15:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol