'Aktronot Oluyoruz'

Sözcü gazetesi yazarı gazeteci Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını değerlendirdi.

10 Şubat 2021 Çarşamba 13:42
'Aktronot Oluyoruz'

Gazeteci Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Milli Uzay Programı” toplantısında sarf ettiği”2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay’a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz” sözlerine yanıt verdi.

Özdil, “Ay’a gidiyoruz… Aktronot oluyoruz” dedi.

Özdil’in paylaşımı kısa sürede binlerce paylaşım aldı.

Öte yandan emekliye zam memura müjde haberlerinin ardı arkasının kesilmediği Takvim gazetesi geçtiğimiz günlerde de "Market rehberi" başlığı ile manşetten çıkan haberiyle Türkiye’nin gündemine oturmuştu. "Market arabası almayın", "Çocuğunuzla markete gitmeyin" ve "Almayacağınız ürüne dokunmayın" gibi ilginç maddelerin yer aldığı haber tepkileri de beraberinde getirmişti.  

BU HABERİ OKUMADAN AY'A GİTMEYİN

Öte yandan geçtiğimi gün açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin uzay programını açıklamış, açıklamalarında Ay’a gitmekten bahsetmişti.    Bu açıklamaların ardından DEVA Partisi’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ise dikkat çekti. Paylaşımda "Makvim" isimli bir gazeteye "Bu haberi okumadan Ay’a gitmeyin" manşeti uyarlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ay programı açıklamaları ve Takvim gazetesinin "Market" haberine göndermede bulunuldu.    Uyarlanan haberde, ekonomideki sıkıntılara dikkat çekilirken, "Her AY binlerce kepenk kapanıyor", "Her AY ucuz ekmek kuyrukları daha da uzuyor" gibi başlıklara yer verildi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.02.2021 14:20
Anahtar Kelimeler:
AstronotAktronot2023 Uzay
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol