"400 Erkekle İlişki Yaşadım, Çenem Ağrıyordu'

Türkiye AKP iktidarının tuhaf ekonomi politikalarının sonucu olarak enflasyon yükü altında ezilirken dünyada gündem magazin olayları. Paola Saulino isimli fenomen yine açıklamalarıyla gündem oldu.

23 Temmuz 2022 Cumartesi 15:23
"400 Erkekle İlişki Yaşadım, Çenem Ağrıyordu'

2017 yılında çıktığı turnede tam 400 erkekle ilişkiye girdiğini açıklayarak adından uzun süre söz ettiren sosyal medya fenomeni Paola Saulino, bu kez de ünlü futbol kulübü Chealse'nın yıldız futbolcularından biri ile yaşadıklarını anlattı.

Çıplak fotoğraflarını para karşılığında satan ve " 2017 yılında 400 erkekle beraber oldum. Artık çenem ağrımaya başlamıştı. Ama Chealse'li futbolcuyla yaşadığım ilişki beni daha çok rahatsız etti" diyen Saulino, " İtalya'da bir hafta içinde 400 erkeğe oral yapınca çenem ağırdı. Yorulduğumu fark etmiştim ki Chealse'li futbolcuyla ilişki yaşadım. Benden hergün çıplak fotoğraf istiyordu. Bazen geceleri ona sıcak fotoğrafl atardım buna rağmen menajeri yüzünden benden ayrıldı. Bir akşam Londra'da yemek yerken menajeri yanımıza geldi ve kızgın şekilde onu uyardı. O an kendimi aşağılanmış hissettim. Bu beni yaraladı, sonrasında da ayrıldık" dedi.

Screenshot_10

Fenomenin açıklamaları ve futbolcunun adını vermemesi gündem oldu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.07.2022 15:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol