YAZICIOĞLU OLAYI 'SUİKAST'!..

'Muhsin Yazıcıoğlu bir suikast sonucu ortadan kaldırıldı.'

10 Eylül 2017 Pazar 20:21
YAZICIOĞLU OLAYI 'SUİKAST'!..

Sivas Valiliği ve diğer kamu kuruluşları tarafından organize edilen 6'ncı Sivas Kitap Günleri kapsamında kente gelen Abdulkadir Selvi burada bir söyleşi gerçekleştirdi. Abdulkadir Selvi, konuşmasında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün suikast sonucu olduğunu iddia etti.

8-14 Eylül arasında düzenlenen Sivas Kitap Günleri kapsamında Sivas'a gelen Abdulkadir Selvi, 'Siyasetin Gelecek Vizyonu' konulu söyleşi programında bir konuşma gerçekleştirdi. Selvi, konuşmasında 15 Temmuz'la birlikte Türkiye'de milletin devlete ve rejime format attığını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün suikast sonucu olduğunu iddia eden Selvi, "Merhum hemşerim Yazıcıoğlu'nun arkasından 'Alperen' diye mütevazi bir kitap yazmıştım. O kitabı yazarken yaptığım araştırmalara göre de Muhsin Yazıcıoğlu bir suikast sonucu ortadan kaldırıldı. O suikastten önce de Muhsin Yazıcıoğlu'ya karşı sık sık trafik kazası oluyordu. Her trafik kazasından sonra da mutlaka konuşurduk, o her seferinde "Yok gardaş bir şey olmaz" derdi ama görüyoruz ki hiç helikoptere binmeyen birisinin helikoptere binmesi, o ağır kış şartlarında oraya gitmesi, orada eğitim uçuşu yapan uçaklarla ilgili radar izlerinin uzun süre verilmemesi, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştüğünde düştüğü yerin değil de tam tersi yerin aranması ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterine ve naaşına ulaşıldığının açıklanmasından bir gün önce oraya giden bir askeri keşif heyetinin orayı bulması, orada helikopter içerisinde kayıtları yapan teknik cihazların teknisyenler tarafından ustalıkla sökülmesi, bir gün sonra bulunduğunun açıklanması, tabii İsmail Güneş'in o çabalarına rağmen ısrarla nokta tespiti yapılmak yerine başka yerlerin aranması, hepsi kuşkulu noktalar" dedi. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol