'HAYIR ÇIKARSA OLACAKLARI DÜŞÜNEMİYORUM'

AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Kuzu, 16 Nisan’da “Hayır” çıkması üzerinden yine tehditler savurdu.Kaynak: Kuzu: "Hayır" çıkarsa olacakları düşünmek istemiyorum!

04 Nisan 2017 Salı 19:41
'HAYIR ÇIKARSA OLACAKLARI DÜŞÜNEMİYORUM'

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, 16 Nisan’da yapılacak olan yeni Anayasa değişikliği referandumuna az bir süre kala seçmeni tehdit etmeye devam ediyor.

DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıklamalarda bulunan Kuzu, “16 Nisan Referandumunda Evet çıktığında ülke yeniden doğmuş gibi dinamizm kazanacak, Hayır çıktığında olacakları hiç düşünmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

2. GEZİ OLAYLARI İDDİASI

Anayasa profesörü olarak seçmenin “Neden Evet?” sorusuna cevap vermekte zorlanan Kuzu, ilginç iddialarda bulundu. Kuzu, şu mesajı verdi: “CHP'nin referandumda Hayır da çıksa hiçbir şey değişmeyecek dediklerine sakın aldanmayınız. Avrupa ile birlikte 2.Geziyi başlatacaklar”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
SERKAN 2017-04-04 22:36:05

Sayın Kuzu evet çıksa elinizde olmayan hangi yetkiye kavuşup bütün bu söylediklerinizi yapacaksınız,15 yıldır tek başına iktidardasınız bu millete 15 Temmuzu yaşattınız yetmiyormuş gibi muhalefeti fetöyle işbirliği yapmakla suçladınız halada suçluyorsunuz bu gerçekleri saptırmanız makamınıza yakışmıyor