Niye mi Bu Haldeyiz? İşte Bu Yüzden...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olan bu ülke ile ekonomik kriz ile boğuşan ülkemizin arasındaki çarpıklıkları çok net şekilde ortaya koydu.

30 Eylül 2018 Pazar 22:45

Öyle ki sadece bir fotoğraf karesi iki ülkeden birinin neden dev bir ekonomi ülkemizinse neden kriz ile boğuştuğunu gösterdi. Fotoğrafın bir karesi Almanya'nın lideri Angela Merkel ile Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'deki sarayda gerçekleştirdikleri görüşmeye ait. Bin liralık bardakları, şaşalı davetleri ve davetlerdeki menüleri ile sıkça gündeme gelen saraydaki görüşmede 457 milyar dolar dış borcu bulunan Türkiye'nin 24 Haziran sonrası herşeyi eline almış liderinin ihtişamlı odası görülürken Almanya'daki görüşmede ise bütçesi 300 milyar dolar fazla veren Merkel'in odası görülüyor. Hemen her vatandaşın evinde bulunacak türden iki kumaş koltuk bir sehpa ve birkaç içecek...

Bu fotoğraf karesi 3 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Mustafa Kemal isimli son kitabının heyecanını yaşayan Yılmaz Özdil'e de yazı konusu oldu. Fotoğrafı köşesinde paylaşan Özdil, şu ifadeleri kullandı:

Koltuk herşeyi anlatıyor.

Sehpa da.

Biz niye bu haldeyiz...

Onlar niye Almanya?

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol