AKP Grup Başkanvekili: Doğalgazı da Biz Keşfettik

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Başkanlık Sistemi sayesinde hızlı karar alıp uygulayabildiklerini öne sürdü.

15 Ekim 2021 Cuma 13:02
AKP Grup Başkanvekili: Doğalgazı da Biz Keşfettik

Cumhuriyet tarihinde yapılan her şeyi kendine mal eden AKP iktidarı bu kez doğalgaz ile ilgili bir çıkış yaptı. AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, tezi için bir dizi örnek sıralarken, “Milyonlarca yılda oluşmuş doğal gazın yine bu dönem içerisinde keşfedilerek milletimizin hizmetine” sunulduğunu dile getirdi.

Bunun üzerine söz alan CHP grup başkanvekili Engin Özkoç, Özkan’ın konuşması için, “TBMM Genel Kurulu’nda iktidar, ‘Doğal gazı biz keşfettik’ dedi. Nasıl doğal gazı keşfettiler, bilim dünyası bunu merak edebilir. Açıklarlarsa çok seviniriz” dedi.

Konuşmasında sehven bir hata yaptığını ve sadece bu hataya dikkat edildiğini belirten AKP’li Özkan, “Biraz önce verdiğiniz söz çerçevesinde hem küresel, hem de ulusal hedeflerimiz ve başarılarımızı paylaştım. Sayın Grup Başkanvekili, tüm anlattıklarımın içerisinde sadece bir tane sehven, hataen söylenmiş kelimeden bahsetti. Evet, tek hatam; oradaki ‘bulduğumuz doğal gaz’ yerine ‘keşfettiğimiz doğal gaz’ kelimesidir. Bu hatanın da düzeltilmesini ifade ediyor, Genel Kurul’a teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZKAN’IN SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

AKP’li Özkan’ın Başkanlık Sistemi sayesinde doğal gazı keşfettiğini söylemesi sosyal medyada alay konusu oldu.

Özkan’a gelen yorumlardan bazıları şöyle:

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.10.2021 13:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol