Yılmaz Özdil'den Bomba Açıklamalar!

Gazetei Yazar Yılmaz Özdil, 24 Haziran seçimleri için çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Özdil, AKP'nin oyları resmen gaspettiğini öne sürerek şunları söyledi:

25 Haziran 2018 Pazartesi 00:43

" YSK açıklamadan bir parti genel başkanının seçimin sonucunu açıklaması zaten aslında o seçimin seçim olmadığını gösteriyor. Anadolu Ajansı birkaç gün önceye medyaya da yansıdı seçimin sonuçlarını nasıl açıkladıysa bize ekranlardan gösterilen sonuç birebir aynı. Yani şu anda İstanbul'dan İzmir'e İzmir'den Bodrum'daki sandıklara kadar sayılmamış, açılmamış, YSK önünde çuvallarla bekleyen binlerce insan vardı. Yandaş medya bize bunları göstereceğine sokağa çıkmış insanları gösteriyor. Türkiye'de resmen anayasa suçu işleniyor. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı'nın açıklamasını beklemek ölüden öpücük beklemeye benzer. Zaten eğer o kişi YSK Başkanı olsaydı bin sekiz yüz kere istifa ederdi. Bu adamların mutlaka gözardı edilip başta Muharrem İnce olmak üzere Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun topluma bir açıklama yapması lazım. Biz oyumuzu YSK Başkanı'na vermedik. Biz oyumuzu Muharrem İnce'ye verdik. Referandumda mühürsüz oylarla yağılan gasp bu defa bizzat sayılmamış oylarla yapılıyor fiilen. Dolayısıyla bizim oy verdiğimiz adayların açıklama yapması lazım. Ben oyumu anayasa suçu işleyen zerre kadar görevini yapmayan YSK Başkanı'na vermedim. Ben oyumu Erdoğan'a da vermedim. Benim oy verdiğim insanın açıklama yapması lazım. CHP'nin Erdoğan'ın açıklamasıyla ilgili konuşması lazım. Hepimizin oyları resmen gaspediliyor. Türkiye'de yapılan seçimde oylar gaspediliyor. Bence Barolar Başkanlarının resmi açıklamalar yapmaları gerekiyor acilen. Türkiye'nin hemen her şehrinde insanlar oy çuvalları ile kapılarda bekliyor. Tayyip Erdoğan ne demiş, yandaş medyanın ekranlarındaki yılışık, beşinci sınıf gazeteciler ne diyor bakmaksızın bu konuda konuşmak gerekiyor. Bu seçim diğer seçimlerden farklı bir seçim. Türkiye'nin rejiminin değişmesi sözkonusu. İlk kez seçmen farklı bir tavır gösterdi. İnsanlar her yerde gönüllü şekilde bir tavır ortaya koydu, rejim değişmesin parlamenter sistemi devam etsin dediler. Bugün şu anda acilen muhalefet adaylarının çıkıp kendilerini destekleyenlere açıklama yapmaları lazım. "

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yapmaya yapacaklar ama neredeler ben de kapalı sorular çıkmaz sokaklar 2018-06-25 10:37:31

Avatar
Sevim soylu 2018-06-26 18:11:48

Kaybederek kazanildi gercekler konusulmuyor yazik ben ulkem ve insanlik adina cok uzuluyorum

Avatar
Sevim soylu 2018-06-26 18:08:45

Kesinlikle aynen oyle neden aciklama yapmiyorlar gercekler ortada

Avatar
Sedat Karaman 2018-06-26 23:12:13

Tamamen katılıyorum. Verdiğimiz oyların AKP ye gitmesine göz yummayin.böyle devam ederse bir daha oy vermiyecem.

Avatar
P a 2018-06-26 23:13:03

Gercekten tehditmi var boyle bir soylenti dolasiyor benim oyum baska yere gitti ise haram ediyorum sahipsiziz demekki neden hakkimizi aramiyorlar

Avatar
Kayım memleketin garim kızı sn Yılmaz ne açıklayacaklar bu iş de büyük oyunlar var Bir oy içim ortalığı ayağa kaldırana inçe de pes dedi neden ocıkla yapsalarda doğruları söylemeyecekler 2018-06-26 23:30:11

Avatar
Erol Karaman 2018-06-27 19:51:53

Evet bir şeyler oluyor ve bizlerin olan bitenden haberimiz olmuyor.Benim kullandığım oy sayılamadıysa bir hırsızlık usulsüzluk olduysa bunları yapana,yaptıran,göz yunana,destek verene hakkım haram zehir zıkkım olsun.Ahitette iki elim yakalarında olacak cehennem ateşinde yanacaklar.

Avatar
Hülya Erol 2018-06-29 14:21:18

hani 600.000 bin kisi secimlerin dogru sekilde yürümesini saglayacakdi? bu insanlar hangi partilerden, nerede görevlendirdiler. ysk da kac kisi vardi? asil kontrol edilecek yer orasi. nasil olurda, madem hersey aldatmaca idi, rte erkenden konusmayi neden yapdi. böyle salakca bir hatayi neden yapdi. türkler kadar kaotik bir ülke var mi???