HAKARETTE SINIR TANIMADI!

AK Partili Oktay Saral, Cumhurbaşkanı karşısında ayağa kalkmadığı iddia edilen işadamı Cem Boyner’e hakaret etti. Saral “Tasmalı köle” dediği Boyner için “Saygısızlığa yeltenen jim boyun eğmelidir” ifadesini kullandı.

24 Eylül 2014 Çarşamba 11:04
HAKARETTE SINIR TANIMADI!

 AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı’nda iş adamı Cem Boyner’in Erdoğan kürsüye çıkarken ayağa kalkmadığı iddiasını sert ifadelerle eleştirdi. Meclis’te gazetecilere açıklama yapan Saral'ın konuşmasının satırbaşları şöyle: 

MASKELİ ANARŞİST
AK Partili Saral, “Dünyada Rotschild ve Rockefeller ailesi gibi baronlar, parayı elinde bulunduranlar var. Bu güçler kendi adamlarını yerleştirdiği birçok ülkede kendi ekonomik modellerini uygulamaya çalıştı.

Dışarıda bağlı oldukları insanların emrinde olan tasmalı insanlar bunlar. Bunların bir tanesi de bu iş adamları grubudur. Cem Boyner’den de zaten bundan başkası beklenemezdi. Çünkü bunlar tasmalı köledir.”

Saral şunları söyledi: “Cem Boyner kaybetmiştir ve kaybetmeye devam edecektir. İt ürür, kervan yürür. Bu milletin Cumhurbaşkanı önünde saygısızlığa yeltenen ‘jim’ boyun eğmelidir. TÜSİAD kimlikli maskeli anarşist, millet önünde  ayağa kalk, nankör.”

"Hahamın köpeğini görse ihtiramla ayağa kalkarken, bu milletin Cumhurbaşkanı önünde saygısızlığa yeltenen jim boyun eğmelidir" diyen Saral, şöyle devam etti: "Şehzadelerin staj merkezleri olan Kastamonu ve Amasya’ya yakın olabilmek için bir anlamda şehzadelere yakın olup etki altına alabilmek için Tosya’ya yerleşen ataların, lalalar önünde şebeklik yaparken, sen evlad-ı Osman huzurunda küstahlığa yeltenemezsin. Ayağa kalk nankör. Atalarını İspanya Engizisyonu’ndan kurtaran hamiyetperver bir milletin tarihi, medeniyeti ve adaleti önüde ayağa kalk. Dünyası ayakkabısı kadar dar, davası ayakkabısı kadar kıymetdar olan ve ayağındaki pabuca verdiği kıymeti, nimetlerini sömürdüğü milleti esirgeyen, kaos için ayak takımına, çapulcuya prim veren, tedrisat hayatı boyunca bir saatlik adamlık dersi görmeyen, adamlığı vicdanında değil de cüzdanında vehmeden görmemişin çocuğu, papucunun iş adamı, TÜSİAD kimlikli maskeli anarşist, millet önünde ayağa kalk."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.09.2014 13:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
M.BOZKAYA 2014-09-24 14:34:30

bunu mi̇llet veki̇li̇ yapan koyunlara meli̇yor me mme