“ERDOĞAN'A TOKAT ATIN!“

Adana'da konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "12 Haziran'da zaman Erdoğan'a tokat atma zamanıdır!" dedi.

06 Mart 2011 Pazar 20:21
“ERDOĞAN'A TOKAT ATIN!“

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Özellikle AKP'ye oy veren kardeşlerim; kendileri açısından mutluluk ve refah yolu nasıl açılmıştır gözlesin. Değişen ne vardır bir baksın. Eğer iyiye doğru gidiyorsa, çocuğuna iş bulmuşsa, kendisi mutlu ise, çocuğuna iş bulmuşsa AKP'yi yeniden iktidara getirsin ama bu mümkün olmuyorsa AKP saltanatı ve sultanlığını yıkmak için 12 Haziran'ı beklesin" dedi.

Bahçeli, iki günlük Adana programı kapsamında Kozan ilçesinde halka hitap etti. 12 Haziran 2011 tarihinde milletvekilliği seçiminin kararlaştırıldığını belirten Bahçeli, "Bu seçimler kuşatılan bir Türkiye için önem arz ediyor. Bu seçimler ülke yönetiminde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin her türlü tahribatını zorlayan ve milletimizi bu siyasi iktidarların kurtaracak olan bir seçim olarak tarihe girecektir" dedi. 8 yıllık tablo içinde ülkenin güvenlik açısından büyük bir daralma yaşadığını savunan Bahçeli, "Türkiye böyle bir dönem içerisinde her türlü konuda ayrımcılığa kilitlenmiştir. Bugünkü siyasi iktidar sürekli olarak inananından inanmayanına, laikten laik olmayanına kaşımış ve sürekli 34 etnik unsurdan bahsediliyor ve bunu da sürekli tekrarlamaktadır. Siz bu unsuru neye göre belirlediniz. Tam cevabını hiçbir zaman açıklayamamışlardır. Çünkü bu ülke, bir cihan imparatorluğunun içerisinden fışkıran bir dönemde Balkanlardan dalga dalga gelen olmuştur. Bu iktidar çok tehlikeli bir oyuna girmiştir. Bu iktidar, bir teslimiyetçi ruhun Türkiye'deki örneğini teşkil etmiştir. Bu iktidar millete verdiği sözü unutmuştur" diye konuştu.


AK Parti'nin tükendiğini ve Türkiye'ye getirebileceği bir şeyi kalmadığını iddia eden Bahçeli, şunları söyledi:

"8 kayıp yıl bunun acı örneğidir. Üçüncü döneme talip oluyorlar ve üçüncü dönem için sizlere önereceği şeyler yoktur. Şimdi burayı şereflendiren aziz Kozanlılar şöyle bir geriye gidin ve 2002 ile 2011 arasında ne gibi bir iyileşme var onu düşünün. Özellikle AKP'ye oy veren kardeşlerim; kendileri açısından mutluluk ve refah yolu nasıl açılmıştır gözlesin. Değişen ne vardır bir baksın. Eğer iyiye doğru gidiyorsa, çocuğuna iş bulmuşsa, kendisi mutlu ise, çocuğuna iş bulmuşsa AKP'yi yeniden iktidara getirsin ama bu mümkün olmuyorsa AKP saltanatı ve sultanlığını yıkmak için 12 Haziran'ı beklesin. Bu iktidar yoksulluğu ve işsizliği ortadan kaldıramamıştır. 341 milletvekilleri var tüm maddeleri mecliste gece gündüz milletvekillerine de baskı yaparak çıkartmaya çalışıyor ve maddelerin arasına herkesin ağzına bal çalacak kadar maddeler ekliyorlar ama gizli gündemi saklı kalarak ana gündemi değiştiriyorlar. Türkiye bugün bu hale gelmiştir. Gelen hal nedir; kendisinin hoşlanmadığı herkesi, yargı önüne çıkarmak bir maharet halini almıştır. Ordu komutanlarını darbeci suçlaması ile görevlerinden almış terörle mücadelede mücadele veren insanların gözünü kapamaya ve onların moralini bozmaya çalışıyorlar."


"MHP iktidarında İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı yüce divana göndereceğim; göndermezsem namerdim" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Bir grup terörist ayaklanma provokasyonu yapıyor, emniyet güçleri sokaklarda terörle boğuşuyor ama vali ve kaymakamlar içeriden dışarıya çıkamıyorlar. Millet bıksın ne olacaksa olsun diye kıvama geliyor. İmralı ile pazarlık yapıyorlar. İmralı, Kandili yönetiyor. Yakında 256 sayfalık yol haritası olarak savcılığa verilmiş olan belge, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi aracılığı ile Abdullah Öcalan denilen hainin avukatlarına gelmiş ve şimdide internete düşmüş. Bunu herkes okuyor da sayın başbakan ve içişleri bakanı siz niye okumuyorsunuz."


Yargının iktidarın elinde olduğunu öne süren Bahçeli, "Anayasa değişiklik paketini yedi tane bilim adamına hazırlatıp, Sapanca'da bir otelde parti yöneticilerine rütbe vermesine rağmen bunu uygulamaya koymuyor ve sonra da kalkıyor diyor ki 'Bu küçük paketi çıkarttık ama şimdi büyük anayasa paketi değişimini 2011 seçimlerinden sonra yapacağım' diyor. Yani bu zamana kadar sakızı çiğneyecek 'şunlardan, bunlardan hesap soracağız' diyecekler ve yine bu milleti aldatmaya çalışacaklar. Eğer bu millet size
destek verirse, yolun açık olsun. Toplumsal istikrarınız için kardeşliğiniz için bu iktidardan kurtulmak lazım. İşte bunu için başta AKP'liler olmak üzere vebali büyüktür. Bu gafletten uyanın ve AKP'ye verdiğiniz destekten bir vazgeçin ve ne olacağını görün. AKP'ye deyin ki 'biz seni dinlendirdik' deyin. AKP'liler olarak milletimizle bütünleşerek Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a öyle bir tokat atınki kırıştak gibi döne döne döne yıkılsın" şeklinde konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol