Serbest Bırakılan Hande Karacasu'ya İftira Kampanyası!

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan ‘Sessiz İstila’ başlıklı kısa filmi yayınlandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Hande Karacasu, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 16:55
Serbest Bırakılan Hande Karacasu'ya İftira Kampanyası!

‘Sessiz İstila’ filminin yapımcısı Hande Karacasu dün gözaltına alınmış, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verilmişti:

“Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir. Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında Youtube isimli video paylaşım platformu üzerinde ‘SESSİZ İSTİLA’ başlıklı kısa filmin yayınlandığı görülmüştür.

Bahse konu video içeriğinde sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle edip gerçekleri çarpıtarak yayınlayan H.K. isimli şahıs Sakarya’da, ayrıca Suriyeli sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili provokatif paylaşımlarda bulunan Militer Doktrin@militerdoktrin1 isimli/rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen H.D. isimli şahıs ise İstanbul’da yakalanarak adli işlemlere başlanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

SERBEST BIRAKILDI

‘Sessiz İstila’ başlıklı kısa filmi yayınlandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Hande Karacasu, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Haber, Zafer Partisi’nin Twitter hesabından duyuruldu.

Öte yandan çok sayıda destek mesajı alan Hande Karacasu'ya anında bir iftira kampanyası da başlatıldı. Özellikle sosyal medyada Karacasu için inanılmaz ifadeler kullanıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.05.2022 21:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol