EYT Yasası'nın Meclise Geleceği Tarih Belli Oldu

Milyonlarca vatandaş, emeklilik yasasını bekliyor.Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) mağdurları hemen her gün yeni bir gelişme olup olmadığının izini sürüyor. Peki EYT çıkacak mı, EYT Yasası hazır mı, meclise ne zaman gelecek, işte bu soruların cevabı belli oldu.

27 Ağustos 2022 Cumartesi 12:38
EYT Yasası'nın Meclise Geleceği Tarih Belli Oldu

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mağdurunun gözü kulağı resmi makamlarda, bakanlar tarafından yapılan açıklamada, EYT yasasının ne zaman Meclis'e geleceğindeydi. Tarih belli oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yaptığı son açıklama, EYT'de çözüm bekleyen milyonlarca yurttaşı heyecana sürükledi.

EYT YASASI ÖNCE CUMHURBAŞKANINA SUNULACAK

Bakan Bilgin büyük bir heyecanla beklenilen EYT yasasının meclise geleceği tarihi duyurdu. Bilgin "İlgili kurumlarla da çalışmalar sürecek ve ortak noktaya ulaşıldığında Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Kabul görürse kamuoyuyla paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

Bakan Bilgin: Sadece bir tane EYT formülü var

EYT YASASI EN GEÇ OCAK'TA MECLİS'TE

"Çalışmayı tamamlayıp sendikaların da taleplerini alacağız" diyen Bakan Bilgin, "Yıl sonuna kadar Meclis'e sunamazsak, en geç Ocak ayında bu düzenlemeyi Meclis'e sunacağız" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.08.2022 12:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol