Pınar Damar'ı Katleden Enişte Aileyi Teselli Etmiş

Sevgilisi ile buluşmak için evden ayrılan ve sonrasında bir daha dönmeyen, iki gün sonra da Bağcılar'da cesedi bulunan Pınar Damar'ın katili Metin A.'ya dair yeni detaylar ortaya çıktı. Katil enişte bakın aileye neler söylemiş?

24 Temmuz 2022 Pazar 15:27
Pınar Damar'ı Katleden Enişte Aileyi Teselli Etmiş

Kuzeninin kocası tarafından katledilen Pınar Damar'ın acılı ailesi konuştu.

Metin A.'nın takıntılı ve psikopat bir kişiliğe sahip olduğunu, Pınar ile aralarında ilişki olduğu iddiasının iftira olduğunu belirten acılı anne Emine Damar, "Sapık ve psikopatın tekiydi o şahıs. Amacı ilişkimiz vardı diyerek kendini kurtarmak. Hem canını aldı hem de iftira atıyor. İlişkileri olsa ben bilmez miyim, bir anne bilmez mi? Benim kızım kuzeninin kocasına o gözle bakacak bir kız değildi" dedi.

"PINAR CIVIL CIVIL BİRİYDİ"

Eşiyle birlikte iş amaçlı Antalya'ya gittiklerini, Pınar'ın kayıp haberini aldıktan hemen sonra yola çıktıklarını anlatan Emine Damar, " Pınar cıvıl cıvıl biriydi. Beş gündür acı içindeyiz, yüreğimiz kan ağlıyor. O şahıs evimize gelip kahvemizi içen bir damattı bizim için. Olanlara hala inanamıyorum. İdam istiyorum" ifadelerini kullandı.

"PINAR DAMAR'IN KATİLİNİ BULACAĞIZ"

Pınar Damar'ın halası Nazife Damar da, katilin kendileriyle birlikte Adli Tıp önünde beklediğini, bir ara yanına gelip, "Merak etmeyin hala o katili bulacağız, polis arkadaşım var içeride, onu yakalayacağız ama bunu kimseye söylemeyin yoksa polisleri ihraç ederler" dediğini aktardı.

Pınar Damar'ı Öldüren Şahsın İfadesi Şoke Etti, RESMİ TIKLA, OKU

KARAKOLA BİLE BİRLİKTE GİTMİŞLER

Pınar'ın kardeşi Bahar Damar da, ablasının kayıp başvurusunu katil Metin A. ile birlikte yaptıklarını söyledi. Şahsın her an yanında olduğunu, kayıp ilanını birlikte verdiklerini, kendisini teselli etmeye çalıştığını anlatan Bahar Damar, " Bu cinayeti baştan sona tasarlamış. Ablamla ilişkisi olduğu iddiası doğru değil. Adli Tıp'ta da yanımızdaydı ve ben sakinleştirici aldığım için yüzünde çizik olduğunu hiç farketmedim. Zaten eşi de Pınar ile ilişkisi olmadığını söyledi" dedi.

Bir diğer halan Sebahat Damar Dündar ise, " Katil o gece Pınar'ın kapısının önünde bekliyordu. Eve girip çıkıyordu, dolanıyordu. Ağır bir ceza çeksin istiyoruz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.07.2022 15:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol