Pınar Damar'I Öldüren Şahsın İfadesi Şoke Etti

21 Temmuz 2022 Perşembe 15:24
Pınar Damar'I Öldüren Şahsın İfadesi Şoke Etti

İki gün önce saat 17.00 sıralarında erkek arkadaşıyla buluşmak için evinden ayrılan ancak bir süre sonra haber alınmayan Pınar Damar'ı, kuzeninin eşinin öldürdüğü ortaya çıktı.

İlk önce erkek arkadaşından şüphelenilen olayda, Pınar'ın saat 22.00 sıralarında evine bırakıldığı kamera görüntülerinde doğrulanınca araştırma derinleştirildi. Pınar'ın ikinci bir araca bindiği, bu aracın Küçükçekmece ve Başakşehir taraflarında dolaştığı son olarak Bağcılar Mahmutbey istikametinde görüldüğünü tespit eden polis, aracın Pınar'ın kuzeninin eşine ait olduğunu tespit edince gözaltı kararı aldı.

Adli Tıp önünde Pınar'ın cesedini beklerken yaka paça gözaltına alınan şahıs, önce cinayeti inkar etmesine rağmen sonrasında itirafı yaptı ve "Pınar Damar'ı ben öldürdüm" dedi.

"PINAR İLE 4 YILDIR İLİŞKİMİZ VARDI"

35 yaşındaki Metin A., yedi yıldır N.G. isimli kişiyle imam nikahlı olduğunu belirterek, " 4 yıldır ilişki yaşıyorduk. Kendisi eşimin amca kızıydı. İlişkimizi kimse bilmiyordu" dedi.

Pınar Damar'ın bir yıldır başka biriyle ilişki yaşadığını öğrendiğini, olay günü de ikiliyi takip ettiğini, üç saate yakın süre kafeterya önünde çıkmalarını beklediğini, evin sokağına bırakıldığında da Pınar'ı konuşmak istediğini söyleyerek, araca binmesini sağladığını anlatan cinayet zanlısının, " Başakşehir'de gezdik. Alkol almıştım. Aramızda tartışmaya başladık. Benimle evlenmezsen ben de istediğimle gezerim dedi. Sonra bağırdı, hakaretler etti. Ben tokat attım ve kafasını aracın direğine çarptı. Daha sonra da elimle boğdum ve cesedini de bölgeye atıp, oradan uzaklaştım" dediği öğrenildi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.07.2022 15:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol