Eşine Sürpriz İçin Yazlığa Gitti, İçeri Baktığında...

İstanbul’da yaşayan C. D. adlı kadın, eşi R. D. ile yaptığı görüşmede, eşinin Çatalca’daki yazlık evlerinde olduğunu öğrendi. C. D. kızını da yanına alarak, eşine sürpriz yapmak için Çatalca’ya doğru yola çıktı. Anne-kız yazlık evin camından, R. D.’nin başka bir kadınla birlikte olduğunu gördü. Çiftin kızları o anları kayda aldı. C. D. eşine karşı boşanma davası açtı koruma talebinde bulundu.

05 Mayıs 2024 Pazar 12:01
Eşine Sürpriz İçin Yazlığa Gitti, İçeri Baktığında...

İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan boşanma talepli dava dosyasına göre olay geçen 16 Mart akşamı yaşandı.

Raf sistemleri yapan bir şirketin ortağı R. D. ile C. D. 28 yıl önce evlendi. Çiftin bir çocukları dünyaya geldi. 16 Mart günü, C. D. eşi ile yaptığı telefon görüşmesinde R. D.’nin, ailenin Çatalca’daki yazlık evinde olduğunu öğrendi.

EŞİNE SÜRPRİZ YAPMAK İSTEMİŞ

Anne C. D., kızı S. S. D.’yi de yanına alarak Çatalca’ya doğru yola çıktı. Dava dosyasında anne-kızın R. D.’ye sürpriz yapmak için önceden gelecekleri haberini vermediği kaydedildi. Dosyaya göre anne-kız hafta sonu tatilini de yapıp İstanbul’daki evlerine dönmeyi planladı.

whatsapp-image-2024-05-04-at-23-36-53.jpeg

‘BU EVE DAHA ÖNCE DE GELDİM!’
16 Mart akşamı saat 22.00 sıralarında anne-kız eve vardı. İkili, evin camından baktıklarında şoke oldu. R. D.’nin yanında bir kadının olduğu görüldü. Anne-kız kapının ziline bastı ve bu aşamadan sonraki konuşma ve bağrışmalar da kayda girdi. R. D.’nin yanındaki kadın “Ben bu eve daha önce de geldim. 20 gündür R. ile birlikteyim” dedi.

‘BEN BİTERSEM SİZİ DE BİTİRİRİM’
Dava dosyasına göre R. D. bu esnada, aldattığı eşi ve kızını “Ben bitersem sizi de bitiririm” diyerek tehditte bulundu. C. D. olaydan hemen sonra eşine karşı boşanma davası açtı. C. D., eşinin banka hesaplarına bloke konulmasını sahip oldukları gayrimenkullere de tedbir konulmasını istedi.

C. D., boşanma davası açtığı eşinin 500 bin TL de manevi tazminat ödemesini talep etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.05.2024 15:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol