'F16'lara Kafa Atarak Öldüler' Diyen Mazhar Bağlı Bakın Ne Çıktı?

Önceki akşam Habertürk'te katıldığı programda '15 Temmuz'da insanlar on birinci kata çıkıp F16'lara kafa atarak şehit oldular' diyen eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı alay konusu olmuştu. Fatih Altaylı ise, Bağlı hakkındaki gerçeği köşesine taşıdı.

14 Temmuz 2022 Perşembe 16:49
'F16'lara Kafa Atarak Öldüler' Diyen Mazhar Bağlı Bakın Ne Çıktı?

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü yaklaştıkça iktidar çevrelerinin akıllara zarar hikaye ve anlatıları hem pes dedirtiyor hem de alay konusu oluyor.

Son örnek önceki akşam Habertürk canlı yayınında “ O gece insanlar 11. kattaki apartmanın üzerine çıkararak alçaktan uçan uçağa kafa atarak şehit oldular” diyen AKP'li eski vekil Prof. Dr. Mazhar Bağlı oldu.

Bağlı'nın bu sözleri başta sosyal medya olmak üzere duyan herkese şok etkisi yaratırken Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Bağlı'nın Esenler Belediyesi'nde Bilim Kurulu Başkanı olduğunu da hatırlatarak, "Fıkra bu kadar" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Rektörlük da yapan Mazhar Bağlı ise, alay konusu olmasının ardından ek bir açıklama ile kendini savunmaya çalıştı.

Sözleriyle insanların o geceki direnişini ve kararlılığını anlatmaya çalıştığını söyleyen Bağlı'nın akıllara ziyan sözleri 15 Temmuz'un sulandırılmasına sebep oluyorlar yorumlarını da beraberinde getirdi.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.07.2022 16:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol