Cübbeli Ahmet Hoca'nın işi de maaşı da belli oldu

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada gerçekte ne iş yaptığını açıkladı.

08 Aralık 2023 Cuma 14:01
Cübbeli Ahmet Hoca'nın işi de maaşı da belli oldu

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in “Cübbeli” diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye açtığı hakaret davası dosyasına “mali durum araştırma tutanağı” girdi.

“BEN YOUTUBER’IM” DEDİ NE KADAR KAZANDIĞINI AÇIKLADI

Tutanağa göre “Cübbeli Ahmet” “ne iş yaptığı” sorusuna “YouTuber” olarak yanıt verdi.

YouTube aylık gelirini 55 bin olarak açıklayan Cübbeli Ahmet, kitap yazarı olduğunu ve buradan da ayda 85 bin TL kazandığını söyledi. Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesindeki dava dosyasına giren belgeye, Ahmet Mahmut Ünlü, eğitim durumu da “medrese eğitimi” olarak yazıldı.

EKSİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANI’NI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ

Kamuoyunda “Cübbeli” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in “Depreme maruz kalan kardeşlerimizin gönülleri naz makamındadır. Onların gönülleri Rabb’e karşı kırık, devlete karşı buruk, hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı, bu burukluğu yüreklerine dokunarak, hayatlarına rahmetle ve şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir” sözlerini “din ve devlet düşmanlığı” olarak nitelemişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.12.2023 14:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol