AKP ÖRNEK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATACAK

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihad Akay, Konak, Karşıyaka, Çiğli, Buca gibi ilçeleri İzmir'in atardamarı olarak gördüklerini, buralarda örnek bir seçim çalışması yürüteceklerini bildirdi.

28 Şubat 2011 Pazartesi 13:40
AKP ÖRNEK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATACAK

     Partiden yapılan yazılı açıklamada, Akay'ın Çiğli, Konak,Karşıyaka ve Buca İlçe Danışma toplantılarına katıldığı belirtildi.
     Akay, Konak, Karşıyaka, Çiğli, Buca gibi ilçeleri İzmir'in atardamarı olarak gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     ''İzmir'in kalbinin attığı, seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek bu ilçelerimizde ve diğer metropol ilçelerimizde örnek bir seçim çalışmasına imza atacağız. Bu ilçelerdeki başarı İzmir'deki başarıyı getirir. Teşkilat çalışmalarımızdaki başarıda en büyük pay kadın kollarımızın olacaktır. Teşkilata mensup kadın üyelerimizin dışında gençlik kollarımıza da çok önemli görevler düşüyor. Hedefe ulaşmak çok zor değil. İnançla, hoşgörüyle birlik ve beraberlik ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Biz bunu yürekten istiyoruz. İstemekse başarmanın yarısıdır. Biz hiç kimseyle kavga etmek için gelmedik. Temiz, omurgalı, diyaloğa açık siyaset yapmak için geldik. Yapacağımız tek şey hükümetimizin İzmir'e yaptığı hizmetleri eksiksiz bir şekilde anlatmaktır. Teşkilatlarımızın partimize aidiyet duygusuyla İzmir'de bazı şeyleri yerleştirmeye çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle AK Parti İzmir'de birinci parti olacaktır. Çalışmalarımızla İzmir'de yüzde 40'ı bulmak işten değildir.''
    
     -ERBAKAN'IN VEFATI-
    
     Öte yandan Akay, yaptığı yazılı açıklamada, Eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ölümünden dolayı üzüntü duyduğunu bildirdi.
     Akay, Erbakan'a Allah'tan rahmet dilediğini, ailesi, yakınları ve Saadet Partisi ile tüm sevenlerine başsağlığı dilediğini duyurarak, şu görüşlere yer verdi:
     ''Türkiye siyasi tarihine damgasını vuran, çok önemli hizmetler yapmış, ülkenin her alandaki kalkınmasına değerli katkılarda bulunmuş Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı daima sevgi, saygı ve şükranla yadedeceğiz.''





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol