İZMİR'DE YİNE BİR İLK! 'KADIN NE İSTER'...

Türkiye'de ilk kez mayıs ayında düzenlenecek olan "Kadın Ne İster" etkinliğinde kadına dair her şey yer alacak. İzmir Fuarı Atlas Pavyonu'nda yapılacak etkinlik, her yaştan ve her meslekten kadınlara açık olacak

26 Ocak 2012 Perşembe 10:46
İZMİR'DE YİNE BİR İLK! 'KADIN NE İSTER'...

Kurucusu ve çalışanlarının tamamı genç ve girişimci kadınlardan oluşan Fikir Tasarım Enstitüsü (FTE), Türkiye'de bir ilke imza atarak "Kadın Ne İster" başlığı altında bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 11, 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde İzmir Fuarı içerisindeki Atlas Pavyonu'nda yapılacak olan etkinlik, her yaştan ve her meslekten kadınlara açık olacak. Kadınların kendilerinden bir parça bulabileceği organizasyona 150 ürün ve hizmet sağlayıcıdan oluşan katılımcı firma ve derneklerle 20 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.






HAK VE ÖZGÜRLÜKLER
Kadına yönelik olarak düzenlenen etkinlikte kadının hakları, kadın ve çalışma yaşamı, kadının sosyal yaşam içerisindeki mağduriyeti gibi konularda paneller düzenlenecek. Fikir Tasarım Enstitüsü'nün kurucusu Özlem Özkulak, briç öğretmeni Birim Durul, bankacı Aslı Yılmaz, satış uzmanı Pelin Kalyoncu, reklam satış uzmanı Güneş Sarıoğlu, insan kaynakları uzmanı Aylin Beşinci, halkla ilişkiler uzmanı Selin Kalyoncu, tasarım uzmanı Öykü Çekmez ve Prof. Dr. Nazan Günay'ın birlikte hazırlayacakları ve benzeri yapılmamış olan organizasyonun kendilerini çok heyecanlandırdığını dile getirdi.






GELİRİ KADIN KURULUŞLARINA
Mayıs ayında 3 gün boyunca sürecek olan etkinlik için düzenlenen fuar alanına giriş bedelinin 1 TL olacağını söyleyen proje sorumlusu Özlem Özkulak, fuardan elde edilecek gelirin tamamını bu tür çalışmaların devamının sağlanması için kadın kuruluşlarına bağışlayacaklarını ifade etti.


tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol