Erdoğan ameliyat oluyor, o kadar ciddi bir ameliyat ki...

Seçim süreci bitti ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dönem için daha koltuğunu korumayı başardı. Ancak özellikle seçim çalışmalarında sağlık sorunları sık sık gündem oldu. Erdoğan'ın rahatsızlığı ya da rahatsızlıkları neydi? Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı bu konuyu irdeledi ve aldığı bir bilgiyi kamuoyuyla paylaştı.

09 Haziran 2023 Cuma 12:15
Erdoğan ameliyat oluyor, o kadar ciddi bir ameliyat ki...

Gazeteci Can Ataklı kişisel sosyal medya platformundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık sorunu ile ilgili gündem yaratacak bilgiler paylaştı.

Erdoğan'ın en geç bayram sonrasında ciddi bir ameliyat geçireceği bilgisine ulaştığını anlatan Ataklı, görevi bırakıp bırakmayacağına ise kendisinin karar vereceğini söyledi.

İşte o sözler:

Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili resmi olmayan ama sızan bilgilere göre hayati endişe ölçeğinde değil belki ama çok ciddi sağlık sorunları yaşadığına dair kanaatler var. Hatta ben seçimden hemen sonra Erdoğan'ın görevden çekilebileceği yönünde aldığım duyumları aktarmıştım. Aynen devam ediyor. Tayyip Erdoğan belki bu bir yıl içinde görevini sağlık nedenleri dolayısıyla bırakacak gibi duruyor.

Ama bugün aldığım çok özel bir bilgiye göre Tayyip Erdoğan çok kısa bir süre sonra yeni ameliyat geçirecek. Ve bu ameliyatın bu sağlık sorununu ciddi ölçüde gidereceği de söyleniyor.

Doktorlarından sızan bilgilere göre göreve devam etmeyeceğine kendisi karar verecek. Kolay bir ameliyat olmayacağı söyleniyor. Ameliyatın sonuçlarına göre belki bir süre istirahat edecek belki de çkilme kararı alabilir. Zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin.

Erdoğan'ın çocukluktan kalan Epilepsi rahatsızlığı var. Bağırsak rahatsızlığı vardı ameliyat olmuştu ama bunların dışında da başka durumları, rahatsızlıkları sözkonusu. Devletin başı olduğu için bunlar gizleniyor, konuşulmuyor.

ERDOĞAN EN GEÇ BAYRAM SONRASI BIÇAK ALTINA YATACAK

Dünyanın her ülkesinde liderlerin sağlık sorunu olabiliyor. Sağlık sorunu üzerinden birşeyler söylemek hoş gibi görünmüyor olabilir ben de zorlanıyorum ama sonuçta bir Epilepsi rahatsızlığı var ve bu mevcut görevini yapmasına aslında engel bir durum. Ehliyet almasına, ağır makine kullanmasına izin verilmeyen, askerlik bile yaptırtmayan bir rahatsızlık sonuçta. Tedavisi yok, ilaç tedavisi var. Umarım ameliyat sonrası çok daha iyi bir duruma gelir. Erdoğan'ın sağlık nedeniyle zor duruma düşmesi vicdani olarak da kimsenin hoşuna gitmez. Bayramdan sonra da olabilir ameliyat.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.06.2023 17:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol