Jorge Jesus: Ali Koç bana geri döneceksin dedi

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve ülkesine dönen teknik direktör Jorge Jesus, Başkan Ali Koç'un kendisine, 'Bir gün geri döneceksin' dediğini aktardı.

13 Haziran 2023 Salı 16:43
Jorge Jesus: Ali Koç bana geri döneceksin dedi

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Globo'ya röportaj veren Jesus geleceği için, "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak çok güzel bir deneyimdi. Harika bir ülkede, harika bir şehirdeydim. İstanbul çok güzel bir yer. Bana değer veren, beni seven bir kulüpten ayrıldım. Şimdi haziran sonuna kadar neler olacağını göreceğiz, ben de bilmiyorum" sözlerini söyledi.

Takımdan ayrılmadan önceki veda yemeğinde Ali Koç ile arasındaki diyaloğu da paylaşan Jesus, "Fenerbahçe'yi asla unutmayacağım. Bana bir veda yemeği hazırladılar. Başkan Ali Koç bana, 'Bir gün geri döneceksin' dedi" ifadelerini kullandı.

'BİRKAÇ TEKLİF GELDİ AMA BREZİLYA'DAN DEĞİLDİ'

Fenerbahçe'nin başındaki teknik direktörlük döneminde aldığı tekliflerin sorulması üzerine Jesus, Brezilya'dan teklif gelmediğini belirtirken şu sözlerle devam etti:

"Fenerbahçe'deyken birkaç teklif geldi ama hiçbiri Brezilya'dan değildi, Brezilya'dan kimse benimle temasa geçmedi. Hayalim bir milli takımla Dünya Kupası'nda yer almaktı. Liglerden, Avrupa kupalarına kadar birçok turnuvada yer aldım. Fenerbahçe taraftarları için benim ayrılmamı görmeleri kolay olmazdı. Fenerbahçe taraftarlarını hiçbir şey karşılığında değişmeyeceğimi hissetmelerini istedim."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.06.2023 16:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol