YİNE PEYGAMBER YİNE SAYGISIZLIK!

Daha önce Önder Sav saygısızlık etti... Şimdi ise...

16 Haziran 2011 Perşembe 15:44
YİNE PEYGAMBER YİNE SAYGISIZLIK!

 Daha önce CHP'li Önder Sav'ın Hac'la dalga geçmesi ve Hz. Muhammed'den "Ne işin var orda Muhammed seni geri göndermez" diye alay etmesi sonrası CHP'de ikinci skandal CHP Darıca İlçe Başkanı'ndan geldi...

CHP Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan'ın seçimi değerlendirme toplantısında "peygamber" krizi yaşandı. CHP Darıcı İlçe Başkanı Baykal Kaya"Erzurum'da CHP'den Peygamber'i de aday gösterseniz yine oy vermezler" dedi.

CHP Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Öğretmenevi'nde 12 Haziran genel seçimlerini değerlendirmek üzere gazetecilerle bir araya geldi. İlçe başkanlarının da bulunduğu toplantının sonlarına doğru, CHP Darıca İlçe Başkanı Baykal Kaya şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Adnan Üner'in eşi Nurhan Banu Üner'in Erzurum'dan aday olup seçilememesiyle ilgili sohbet sırasında Kaya'nın, "Orada CHP'den Peygamber'i de aday gösterseniz yine oy vermezler" şeklinde değerlendirme yapması üzerine ortalık bir anda buz kesti.

CHP'ye olan yakınlığı ile bilinen gazeteci Adnan Üner de, "Hazreti Ali'yi mezardan çıkarıp Erzurum'da aday gösterseniz ona da bir kulp bulurlar ve ona da inanmazlar" diye Kaya'ya destek verince gazeteciler bu sözlere tepki gösterdi.

Açıklamaların manevi değerlere hareket niteliği taşıdığını ifade eden gazeteciler, milletvekili Mehmet Hilal Kaplan'a, "Artık bu toplantıyı sonlandırın. Daha fazla tahammül edemiyoruz" diyerek toplantıdan ayrıldı.







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol