YER: ADANA... KONU: CHP VE MHP...

Başbakan Erdoğan partisinin Adana mitinginde CHP liderini sanal ilan etti, MHP'ye ise...

04 Haziran 2011 Cumartesi 15:33
YER: ADANA... KONU: CHP VE MHP...

 Seçime 8 gün kala meydanlar daha da ısınıyor. The Economist'in "CHP'ye oy verin" çağrısını "münasebetsiz ama manidar" bulan Erdoğan, "Biz CHP'nin yeni genel başkanını ulusal çetelerin projesi olarak biliyorduk, ama aynı uluslararası çetelerin de projesiymiş" diye eleştirdi.

MHP'nin milliyetçi duruşuna karşın CHP'nin Hakkari mitinginde Türk bayrağı olmamasını ve BDP'nin özerklik çağrılarına sessiz kalmasına tepki gösteren Erdoğan, "MHP, CHP'ye kartondan kaplan olmuştur, BDP'ye karşı da kuzu" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

ADANA'NIN YOLLARI TAŞTAN BUNLAR ÇIKARAMAZ BİZİ BAŞTAN: Şiddetin diline teslim olmadık olmayacağız. Adana'nın yolları taştan bunlar çıkaramaz bizi baştan. Bu kadar basit. Onlar çetelerle muhabbet halinde, biz milletimiz ile muhabbet halindeyiz. CHP MHP BDP ve illegal örgütler ittifak içinde. Medya da bunlarla birlikte. Bu kadar saldırıya uğradımıza göre demekki doğru yoldayız.

EN BÜYÜK PROJEMİZ YENİ ANAYASA: Kimsenin endişesi olmasın. Biz demokrasiden, özgürlüklerden taviz vermeyeceğiz huzuru tesis edeceğiz. Tahrik ve kışkırtmalara rağmen kardeşliğimizi yücelteceğiz. 12 Haziran demokrasi açısından önemli bir dönüm noktası. En büyük projemiz yeni Anayasa. Ne yazıkki Türkiye'de Anayasalar halk tarafından yapılmadı. Biz öyle bir Anayasa yapalım ki Türkiye şaha kalksın. Kardeşliğimiz daha da yükselsin. 74 milyonu kucaklasın. Benim Adanalı kardeşim işte bu benim Anayasam desin.
 
CHP ULUSLARARASI ÇETELERİN DE PROJESİYMİŞ: Biz CHP'nin yeni genel başkanını ulusalcıların çetelerin projesi olarak biliyorduk ama uluslararası çetelerin de projesiymiş. İsrail'e her ortamda selam gönderen Kılıçdaroğlu şimdi o selamların karşılığını alıyor.
 
MHP; CHP'YE KAĞITTAN KAPLAN BDP'YE KUZU: Benim asıl merak ettiğim MHP bu gelişmelerle ilgili neden susuyor. Özerklik vaadi, mitinginde Türk bayrağı olmaması... Ne CHP ne BDP'ye tek kelime etmiyor. MHP, CHP'ye kartondan kaplan olmuştur. BDP'ye karşı da kuzu
.








Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol