“SONUCU AK PARTİ BELİRLEYECEK“

Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Bekir Ağırdır, milletvekili genel seçimlerinin Türkiye tarihinin en önemli seçimleri olduğunu söyledi.

24 Şubat 2011 Perşembe 20:00
“SONUCU AK PARTİ BELİRLEYECEK“

     Ağırdır, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneğinin (İZSİAD) Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlediği ''2011 Seçimlerine Giderken Türkiye'de Seçmen Eğilimi'' konulu toplantıya konuşmacı olarak katıldı.
     Türkiye'deki en önemli meselenin kutuplaşma olduğunu ifade eden Ağırdır, ''Türkiye'de 51 milyon yetişkinin yüzde 55'i herhangi bir meseleye bakarken, kutuplaşmanın içinde aldığı pozisyona göre değerlendirme yapıyor'' dedi.
     İnsanların birbirini dinlemediğini, bu nedenle empati kuramadığını savunan Ağırdır, Türkiye'de laiklik, Türk-Kürt kutuplaşması, yeni anayasa meselesi gibi konuların tartışıldığını, bu sorunların henüz çözüme kavuşturulamadığını söyledi.
     Bekir Ağırdır, genel seçimlerin Türkiye tarihinin en önemli seçimleri olduğunu belirterek, ''seçilecek parlamentonun Türkiye'nin en önemli sorunlarını çözeceğini'' dile getirdi.
     AK Parti'nin 2002 yılında kurulurken hedeflediği başarıyı aştığını söyleyen Ağırdır, AK Parti'nin 'yeni vizyon yaratıp yenilenecek mi, yoksa kutuplaşmadan medet mi umacak' yönündeki tercihinin ülke geleceğini belirleyeceğini kaydetti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol