PERİNÇEK İZMİR'DEN BAĞIMSIZ ADAY

Ergenekon'dan tutuklu bulanan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir'den bağımsız milletvekili adayı olacak.

03 Nisan 2011 Pazar 16:32
PERİNÇEK İZMİR'DEN BAĞIMSIZ ADAY

İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin 85 seçim çevresinde ve 550 milletvekili adayıyla seçimlere katılmak konusunda bütün hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

CUMHURİYET GÜÇBİRLİĞİ İLE SEÇİME GİRME KARARI

Gültekin, bununla birlikte partisinin Merkez Karar Kurulu'nun, vatana ve millete duyduğu sorumlulukla hareket ettiğini, ''çeşitli demokratik kitle örgütlerinden, sendikalardan, değişik siyasi partilerden ve yurdun dört bir yanındaki yurtsever aydınlardan oluşan Cumhuriyet Güçbirliği ile seçimlere girmenin daha doğru olacağına karar verdiğini'' bildirdi.

Çok sayıda arkadaşlarının bağımsız aday olarak seçimde görev almaya hazır olduğunu partilerine bildirdiğini ifade eden Gültekin, partilerinin, Cumhuriyet Güçbirliği içinde yer alan yurtseverlerle birlikte, kimlerin aday olacağını ve bu adayların hangi seçim çevrelerinden gösterileceğini belirleyeceğini bildirdi.

İZMİR 2. BÖLGEDEN ADAY

Gültekin, ''Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, 12 Haziran seçimlerine İzmir 2. Bölge'den Cumhuriyet Güçbirliği'nin bağımsız adayı olarak katılacaktır'' dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol