MHP'li Vekil, emeklilere kızdı: Domates satın, simit satın

MHP milletvekili Ramazan Kaşlı, yerel bir televizyon kanalına çıktı, emeklilere geçim tavsiyesi verdi. Kaşlı, devletten beklemek yerine, emeklilerin ek gelir elde etmesi gerektiğini söyledi.

26 Mart 2024 Salı 13:52
MHP'li Vekil, emeklilere kızdı: Domates satın, simit satın

Emekliler, maaş zammı beklentileri boşa çıkarken, iktidar cephesinden gelen "ek gelir" önerileri şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattı.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın "Domates mi alır satarız, 10 bin lira ek gelir lazım" sözleri, emeklileri derinden üzdü.

Kaşlı, Kanal 68 TV'deki programda, emeklilerin ve memurların geçim sıkıntısına karşı ek iş yapmalarını önerdi. 80'li yıllarda öğretmenlerin mesai sonrası simit satarak geçimlerini sağladığını hatırlatan Kaşlı, "Bir şeyler yapmamız lazım. Domates mi alır satarız, 10 bin lira ek gelir lazım..." ifadelerini kullandı.

Bu sözler, emekliler arasında büyük tepkilere yol açtı.

Kaşlı, “Bizim de bir şey yapmamız lazım. Domates mi alır mı satarız, 10 bin lira ek gelir getirecek… Daha önce ben biliyorum, öğretmen okul bittikten sonra simit satıyordu, su satıyordu. Çünkü o zamanlar 100 lira maaş, 50 lira kiraydı. O dönemleri de yaşadık 80’li yıllarda. Vatandaşımızdan da aile ekonomisine katkı sağlayacak bir şeyler bulmasını, uğraşmasını isteriz sadece devletten beklemek yerine…” şeklinde konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.03.2024 13:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol