KILIÇDAROĞLU MYK'DA ÖFKE SAÇTI...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimlerini CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplanısında değerlendirdi. Kılıçdaroğlu adeta öfke kustu...

13 Haziran 2011 Pazartesi 15:30
KILIÇDAROĞLU MYK'DA ÖFKE SAÇTI...

 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimlerini CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplanısında değerlendirdi. Sonuçlardan memnun olmayan Kılıçdaroğlu, kurmaylarına sert çıktı.

"Tek tek örgüt başkanlarını çağıracağım ve gerekirse görevden alacağım."

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında 2011 milletvekili genel seçim sonuçları değerlendirildi. Milliyet'in haberine göre, MYK toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara, İstanbul, İzmir, Adana gibi metropoller de dahil tüm sonuçları en kısa sürede masaya yatıracağım. Başarıyı ödüllendirip, başarısızlığın hesabını soracağım. Tek tek örgüt başkanlarını çağıracağım ve gerekirse görevden alacağım" dedi.

ÜYELERDEN DESTEK

Toplantıda geçmişten bu yana CHP'nin oy oranları kıyaslanarak, seçimden çıkılan noktanın başarısız olmadığı değerlendirilmesi yapılırken, MYK üyelerinin tamamının da Kılıçdaroğlu'na destek verdiği bildirildi.

Seçimden sonra kısa süre içerisinde CHP tüzüğünde değişiklik için düğmeye basılması bekleniyor. Kılıçdaroğlu, daha önce "Tüzüğü değiştireceğiz ve oy oranı düşen bir bölgedeki örgüt yönetimi otomatikman düşmüş sayılacak" diyerek bu değişikliğin işaretini vermişti.

Öte yandan CHP listelerinden, gazeteci ve BM görevlisi Şafak Pavey'in de aralarında bulunduğu 3 engelli aday milletvekili seçilerek TBMM'ye girdi.






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ismail korkut 2011-06-13 16:11:57

atı alan üsküdarı geçti yeniden başarısızlar görevden alınacakmış yenimi akılları basına gelmiş

Avatar
Bahar Bağcan 2011-06-13 18:47:48

izmir çiğlide yaşıyorum. Seçim öncesi hızlı tren uğruna pek çok belediye otobüsleri kaldırıldı.evimizin önünden binip istediğimiz yere tek vesait giderken şimdi en az 2 hatta 3 vesait gider olduk buda yetmezmiş gibi inip 15. 20 dk yürümek zorunda kaldık. Tek bilet uygulaması olabilir ama ZAMAN sorununu ne yapacağız. Belediyelere mağduriyetimiz giderilmesi içinbinlerce mail atıldı vatandaş tarafından hiç bir şekilde yanıt alamadık bizleri magdur eden sesimize kulak vermeyen altında makam arabaları olan yöneticileriniz bizi duymazsa eğer bizde oylarımızı kullanırken sizleri duymayız. Asırlardır CHP li olan atalarımız ve ben ve oğlum ve çevrem. Bizler çok agladık sizler duymadınız Şimdi de siz ağlayın biz duymuyoruz. AKP İmir belediyelerine ödenek vermiyor diyorsunuz anladık. Belediyeciler olarak üst geçit asansörlerine işeniyor üst geçitlere insanlar kusuyor temizlenmiyor kuruyorlar biz hep o pislisliklerle yaşıyoruz CHP ÖDENEĞİN YOK ANLADIK SUYUN SABUNUNDA MI YOK.

Avatar
ejder tekin 2011-06-13 19:13:30

CHP size sesleniyorum. Belediyeciliği yapamazken ülkeyi nasıl yöneteceksiniz??? Bizlerden oy kaybetmek için İzmir belediye başkanlarınız çok uğraştııı çokkkk... Halkın sesine kulaklarını tıkadılar.