Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinin sonucu belli oldu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Cumhurbaşknı Adayı Muharrem İnce arasındaki görüşme sona erdi.

29 Mart 2023 Çarşamba 19:01
Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinin sonucu belli oldu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce arasındaki görüşme sona erdi. 1 saat 15 dakika süren görüşme sonrası iki isim ortak bir açıklama yaptı.

"HALİL İBRAHİM SOFRASINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"Sayın Genel Başkan lütfedip çağrımıza olumlu yanıt verdi. Yürekten teşekkür ederim. Doğal olarak başta deprem bölgesi olmak üzere Türkiye'nin birçok sorununu görüştük. Yaşanan sorunlarla ilgili hangi çözümleri ürettiğimizi de ifade ettik. Bu konuda kanun teklifi hazırlıyoruz deprem bölgesiyle ilgili. Yaşanan sorunları giderme, deprem bölgesinde yaşayanların o bölgeye gitmesini sağlamak için. Genel Başkana ayrıntılı bilgi verdim. İşin özeti Halil İbrahim Sofrasını büyütmeye çalışıyoruz."

"İTTİFAKLAR MENFAAT İTTİFAKLARI OLMAMALIDIR"

Muharrem İnce ise şunları söyledi:

"Memleket Partisi olarak ittifaklar olmalıdır siyasette fakat bu ittifaklar menfaat ittifakları olmamalıdır. İlke ittifakları olmalıdır. Biz, ilkelerimizi çok net anlatıyoruz. Teröre karşı mesafeliyiz. PKK'sına FETÖ'süne IŞİD'ine aklınıza kim geliyorsa DHKPC'sine Hizbullah'ına. Kadın hakları konusunda çok kararlıyız. Mültecilerin gönderilmesi konusunda kararlıyız. Bizim duruşumuz bu. Bu duruştan taviz vermeyiz."

"ERDOĞAN 5 DAKİKA DAHA BU MEMLEKETİ YÖNETMEMELİDİR"

"Bu Erdoğan yorgundur. Erdoğan ortak aklı temsil etmemektedir. Erdoğan kibirlidir. Akla inanmamaktadır. Bilime inanmamaktadır. Hukuka inanmamaktadır. 5 dakika daha bu memleketi yönetmemelidir."

"DÖNE DÖNE KÖROĞLU GİBİ SAVAŞIYORUZ"

"Döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz. Bütün PKK'lılar kaçak FETÖ'cüler herkes ateş ediyor bize sağdan soldan. Bizde Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz."

Muharrem İnce, adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.03.2023 19:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol