DEVLET SEÇİMDE AK PARTİ'YE ÇALIŞTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'de yapacağı miting öncesi kamu çalışanlarını seferber ettiği ortaya çıktı

30 Mayıs 2011 Pazartesi 12:05
DEVLET SEÇİMDE AK PARTİ'YE ÇALIŞTI

 Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kayseri'de yapacağı miting öncesi, hazırlıklar için tüm kamu birimlerinin seferber edildiği ortaya çıktı. Elektrik Dağıtım İdaresi, itfaiye ve belediye çalışanları Kayseri'yi bayraklarla donatmak için harekete geçti. Ortaya çıkan görüntüler 'Devlet AK Parti'ye çalıştı" yorumuna neden oldu.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Başbakan Erdoğan dün Kayseri'deydi. Miting öncesi tüm kamu ve özel kurumlar AK Parti için seferber edildi. AK Parti'nin afişleri Karayolları, Elektril Dağıtım İdaresi, itfaiye ve belediye tarafından asıldı. Kamu birimlerinin parti elemanı gibi çalışması görüntülendi.

DİLEKÇEYİ ALAN YOK!

CHP'li Şevki Kukuloğlu, "Başbakan'ın geçeceği yollara bayrak asıldı. Araçları süsleyenler devletin memuru ce işçiler" dedi. Kamu görevlileri ve araçlarının AK Parti için kullanılmasını ilgili birimlere şikayet etmek isteyen Kukuloğlu, "Polis cevap vermedi Emniyet Müdürü telefonumuza çıkmadı. Vali'yi zorla bulduk" dedi.

DEVLET YOKTU

"Kayseri'de devlet yoktu" diyen Kulkuloğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Devletin Valisi buna müsade ediyor. Başbakan devletin parasıyla propoganda yapıyor. Bütün kamu görevlilerini savcılığa şikayet edecektik, nöbetçi savcıyı Adliye'ye getiremedik. Şikayetimizi veremedik"







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol