BU KADIN ÖLÜMSÜZ HEPİMİZİ GÖMER!

Egemen Bağış'a yağcılık yaptığı iddiasıyla Ajda Pekkan'ı hedef alan Levent Kırca'dan sert sözler...

04 Haziran 2011 Cumartesi 11:31
BU KADIN ÖLÜMSÜZ HEPİMİZİ GÖMER!

Ünlü sanatçı Ajde Pekkan'ın Bakan Egemen Bağış'ı övgüye boğan sözleri konuşulmaya devam ediyor. Pekkan, Uğur Dündar'dan sonra Levent Kırca'nın da tepkisini çekti.

Kırca, geçen hafta bir konserinde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a “Herzaman sanat ve sanatçının yanında oluyorsunuz. Ülkemizin önünü açıyorsunuz. İyi ki varsınız. Sizin için canımızı vermeye hazırız... ” diyen Pekkan’a Aydınlık Gazetesi’ndeki köşesinden ağır bir yazıyla tepki gösterdi:

SEN POŞETTEN KADINSIN!

“Ajda, Egemen Bağış’a bir şeyler verecekmiş galiba. ‘Elini öpeyim’, ‘Ayağını yıkayayım’ mı ne demiş. Aman Ajdacığım, sakın eğilip bükülme. Sen poşetten bir kadınsın. Dikişlerin açılıverir sonra. Pekkan çocukluğumdan beri şarkı söylüyor. Hayatından kimler geldi kimler geçti kadının. Estetik ameliyatlarını yapan doktorların bazıları Hakk’ın rahmetine kavuştu. Bu kadın ölümsüz, hepimizi gömer... ”

UĞUR DÜNDAR DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ajda Pekkan'ın sözleri Star Haber anchormani Uğur Dündar'ın da tepkisini çekmişti. Dündar, Radyo D'de Ajda Pekkan için "yalakalığın kitabını yazıyor" demişti. Star Haber anchormani Radyo D'deki konuşması kamuoyunu yansıyınca da "ben Ajda Pekkan'ı kastetmedim" diyerek sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylemişti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol