'7 BİN KİŞİ TOPLAYABİLDİN' SÖZÜNE SERT YANIT

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tandoğan Meydanı'ndaki 'grup toplantısı'na 7 bin kişinin katıldığını söyleyen Melih Gökçek'e öyle bir yanıt verdi ki...

28 Mart 2012 Çarşamba 13:46
'7 BİN KİŞİ TOPLAYABİLDİN' SÖZÜNE SERT YANIT

 CHP'nin dün Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştirdiği 'grup toplantısı'nı Twitter hesabından eleştiren ve paylaştığı bir fotoğrafla beraber "Çankaya Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi'ni tatil ettiler. Sonuç 7 bin. İşte sevgili Kemal Kılıçdaroğlu, halkın sizin eğitime bakışınıza tepkisi bu. Umarım ders almışsınızdır" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, Kemal Kılıçdaroğlu'dan yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu, "Ben sadece düşünen insana yanıt veririm" dedi.
YANIT GECİKMEDİ
Ağabeyinin vefatı nedeniyle CHP milletvekili Eşref Erdem'e taziye ziyareti gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Melih Gökçek'in dün Twitter hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmeleri hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu, "Ben sadece düşünen insana yanıt veririm" dedi.
Kılıçdaroğlu, 4+4+4 kesintili eğitim yasa teklifi soruları üzerine ise "Biz CHP olarak bu teklifin tartışılmasını istiyoruz. Kamuoyu ayrıntıları bilsin diyoruz. Ama AKP ben takvim belirledim, ben yaparım diyor" yanıtını verdi.
CHP lideri yeri ve zamanı gelince yeni mitingler yapılacağını da belirtti.
GÜRSEL TEKİN: "80 BİN KİŞİ VARDI"
CHPnin dün gerçekleştirdiği 'grup toplantısı'nda kaç kişinin olduğu da yeni bir tartışma konusu oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konu hakkında, "Duyuru afişleri dahi yırtıldı. Ankara'nın dört bir yanından miting için gelen otobüslerin Ankara'ya girişleri engellendi. Tüm bunlara karşın alanda en az 80 bin kişi vardı. Polisle konuştum onlar '50 bin' dediler ancak bence 80 bin" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol