Eşme Akıncı olayı ne, Müge Anlı Eşme Akıncı'yı buldu

Müge Anlı'daki Eşme Akıncı olayında flaş gelişme! Evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddia edilmişti! Yaşlı kadın bakın nereden çıktı

16 Mayıs 2023 Salı 18:12
Eşme Akıncı olayı ne, Müge Anlı Eşme Akıncı'yı buldu

Müge Anlı'nın ele aldığı kayıp Eşme Akıncı olayında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde gece saatlerinde evden çıkan ve 13 gündür kendisinden haber alınamayan Eşme Akıncı bulundu. Talihsiz kadının, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddia edilmişti. Eşme Akıncı, sağ olarak ama şok halinde ve konuşamaz bir durumda bir ahırın içinde bulundu.

Müge Anlı'daki Eşme Akıncı olayında flaş gelişme! Evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddia edilmişti! Yaşlı kadın bakın nereden çıktı

Müge Anlı'da günlerdir işlenen Eşme Akıncı olayında yeni bir gelişme yaşandı. 3 Mayıs gecesi evden tek başına ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 52 yaşındaki kadının evlilik vaadiyle kaçırıldığı öne sürülüyordu. Müge Anlı, olayda adı geçen ve evli kadınlara mesaj gönderdiği öne sürülen Aziz'i sorgulamıştı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın bulunması için harekete geçtiği Eşme Akıncı'nın vatandaşlar tarafından beldede kullanılmayan bir ahırda olduğu tespit edildi.

J2

ŞOK GEÇİRMİŞ VE KONUŞAMAZ DURUMDA!
Yenimahalle’de bir ahırda bulunan yaşlı kadının şok halinde ve konuşamaz bir durumda olduğu kaydedildi.

EŞME AKINCI OLAYINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Daha önce bölgenin ve ahırın aranmasına rağmen orada bulunması, başka bir yerden getirilip bırakıldığı iddialarını da güçlendirdi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI
Ermenek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Akıncı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

J3

KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK
Jandarma ekiplerinin daha önce o bölgede arama yaptıkları ve hiç bir ize rastlamadıkları belirtilirken, kadının oraya nasıl geldiğinin öğrenilebilmesi için beldedeki kamera kayıtlarının inceleme altına alındığı aktarıldı.

MÜGE ANLI'DAN KURTULAMAYACAKLARINI ANLAYINCA BIRAKTILAR
Müge Anlı bugün canlı yayında Eşme Akıncı'nın halasının ahırına bırakıldığını belirtti. Bu açıklama stüdyoda heyecanla karşılandı.

EŞME AKINCI, AZİZ İBİLİ VE BACANAĞININ İSMİNİ VERDİ
Eşme Akıncı'nın olaya ilişkin jandarmaya 2 kişinin adını verdiği aktarıldı. Aziz Bey'in bacanağı Ahmet Burçak gözaltına alındı.

Müge Anlı diğer ismin ise stüdyoda bulunan Aziz Bey olduğunu açıkladı.

Aziz Bey, Eşme Akıncı'nın yalan söylediğini iddia etti.

AZİZ İBİLİ CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI
Müge Anlı açıklaması sonrası Aziz İbili gözaltına alındı.

y2

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.05.2023 18:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol