Acun Ilıcalı açıkladı, işte Survivor All Star 2024'ün yarışmacıları

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısının Furkan Kızılay olduğunu açıkladı.

27 Ekim 2023 Cuma 14:51
Acun Ilıcalı açıkladı, işte Survivor All Star 2024'ün yarışmacıları

SMS oylaması yapılmayacak Survivor All Star 2024’te yarışacak isimler açıklanmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Furkan Kızılay'ın da Survivor All Star'da yarışacağını duyurdu.

'YARIŞMANIN SÜRPRİZİ OLABİLİR'

Ilıcalı, "Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir. Gönülden başarılar" ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide canlandırdığı Havuç karakteriyle tanınan Furkan Kızılay, 2017 yılında Survivor'a katıldı. Adada beş ay boyunca kalan Kızılay, finale günler kala elendi. 2022 yılında da Survivor All Star kadrosunda yer alan ve ünlüler takımında mücadele eden Kızılay, yaşadığı sakatlanmaların ardından veda etmişti.

Ilıcalı, ilk yarışmacının Nihat Altınkaya olacağını açıkladı. Ilıcalı "Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İkinci yarışmacı Nagihan Karadere olarak açıklandı. Ilıcalı paylaşımına "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" notunu düştü. 

All Star 2024'ün üçüncü ise yarışmacısı Ogeday Girişken oldu.

Ilıcalı, Girişken'in adını açıklarken, "Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok" dedi.

All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Ilıcalı "Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum" diyerek Kalaycıoğlu'nun All Star 2024 kadrosuna katıldığını duyurdu.

All Star 2024'ün beşinci yarışmacısı Sercan Yıldırım oldu. Ilıcalı, Yıldırım'ı duyurduğu paylaşımında, "Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım, Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan..." ifadelerini kullandı.

All Star 2024'ün altıncı yarışmacısı Damla Can oldu. Damla Can ile fotoğraf paylaşan Ilıcalı, "Survivor All Star 2024’te Damla da bizimle olacak. Performansını her zaman takdir ettiğim Damla’nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok. Başarılar Damla" dedi.

All Star 2024'ün yedinci yarışmacısı Turabi Çamkıran oldu. Turabi'nin fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, "Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum" yazdı. 

All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısı Yiğit Poyraz oldu. Ilıcalı paylaşımına, "Katıldığı sene Survivor'da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star'a katılıyor. Poyraz'ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok" notunu düştü.

All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısı Merve Aydın oldu. Ilıcalı, "Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir" dedi.

All Star 2024'ün onuncu yarışmacısı ise Nefise Karatay oldu.

Karatay'ın en büyük hayalinin Nagihan Karadere'yle yarışmak olduğunu söyleyen Ilıcalı, "2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı. İkisinin mücadelesini dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı sosyal medyada yaptığı paylaşımla, Doğukan Manço'nun da kadroda yer alacağını duyurdu. Ilıcalı "Sevgili Doğukan Manço Survivor All Star’da olacak. Hem performansıyla hem karakteriyle seyircilerimizin takdirini toplayan sevgili Doğukan, All Star’ın önemli isimlerinden biri olacak" dedi.

Manço, 2013'te yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında mücadele etmiş ve yarışma sonunda Hilmicem İntepe'nin ardından ikinci olmuştu. 2015'te ise Survivor All Star'da yarışan Manço, finali göremeden adaya veda etmişti.

Seda Ocak, All Star 2024'ün kadrosuna dahil oldu. Acun Ilıcalı, yarışmaya 12'inci olarak katılan Ocak için, "Seda bu sezon All Star'da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" yorumunda bulundu.

Yasin Obuz, Sahra Işık ve Gizem Memiç de All Star 2024'ün kadrosuna katıldı.

Acun Ilıcalı, üç yarışmacı için "Survivor'ın üç önemli ismi Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç Survivor All Star kadrosuna dahil oldu. Üç yarışmacımıza da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Survivor'da geçen yıl yarışan Özgür Tetik'in 2024 yılında All Star'da da yarışacağı açıklandı.

Acun Ilıcalı, Özgür Tetik için "Survivor'da inanılmaz performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, All Star'da yarışacak. Özgür, SMS'siz Survivor'da performansını nereye kadar götürecek merak ediyorum" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.10.2023 20:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol