6 KİŞİYİ İŞİNDEN ETTİ, HAKKINDA DAVA AÇILIYOR

Ünlü isimlerin kaprisleri ve unutkanlıkları, evine ekmek parası götürmek için çalışanların işine neden oluyor. Sevgilisi ile Çeşme'de tatil yapan popçu Serdar Ortaç, kaldığı Sheraton Hotel'i 'Telefonum çalındı' diye ayağa kaldırdı, bunun sonucunda da 6 kişi işinden oldu. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı...

26 Temmuz 2012 Perşembe 11:04
6 KİŞİYİ İŞİNDEN ETTİ, HAKKINDA DAVA AÇILIYOR

 Ünlü şarkıcı, içinde sevgilisinin fotoğraflarının da yer aldığı cep telefonunu bulamayınca, saat 22.30'da ön büro müdürünü arayıp durumu bildirdi. Sheraton Hotel görevlileri her yeri didik didik aradı.





Popçu, 'Telefonum çalındı' deyince kaldığı otelin 6 çalışanı işinden oldu. Cep telefonu, sabah Ortaç'ın aracından çıktı!
Ünlü isimlerin kaprisleri ve unutkanlıkları, evine ekmek parası götürmek için çalışanların işine neden oluyor. İşte buna örnek popçu Serdar Ortaç'tan geldi. İddialara göre; sevgilisi Ege ile Çeşme'de tatil yapan ünlü popçu, sahne aldığı bardan gece 03.00 sıralarında kaldığı otele döndü. Otelin VIP bölümünde kalan Ortaç, odasında "Iphone 4S" marka telefonunun olmadığını söyledi. Bir anda ortalığı ayağa kaldıran Serdar Ortaç'ı otelin sahibi bile sakinleştiremedi. 
DAVA AÇIYORLAR 
Olayın ardından VIP bölümünde çalışan 6 kişi işten atıldı. Sabah ise gerçek ortaya çıktı. Ortaç, telefonunu aracında unutmuştu. Şimdi ise boş yere işten atılan 6 otel çalışanı, popçu Serdar Ortaç'a tazminat davası açıyor...

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol