Müstehcen videolardan şoke eden isimler ortaya çıktı

“Fergio House” isimli hesap üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan ve düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan Ferhat Günay ve kardeşi Serhat Günay’ın ifadelerine halktv ulaştı.

29 Aralık 2023 Cuma 11:43
Müstehcen videolardan şoke eden isimler ortaya çıktı

Fergio House isimli hesabın sahibi Ferhat Günay’ın mimar olduğu ortaya çıkarken ifadesinde aylık geliri ise 20 bin TL olarak yer aldı. Günay ifadesinde, “Para kazanmak için bu işi yapmadık, bu bir sosyal deneydi” dedi.

İKİ KARDEŞ GÖZALTINDA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonla “Fergio House” isimli hesap üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaştığı belirlenen 19 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. HALK TV'den Seyhan Avşar'ın özel haberine göre şüpheliler, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve müstehcen paylaşımlarla suçlanıyor. Operasyon kapsamında örgütün lideri olduğu öne sürülen Ferhat Günay ve kardeşi Serhat Günay’da gözaltına alındı.

‘HESABIN KİMLER TARAFINDAN YÖNETİLDİĞİNİ BİLMİYORUM’

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nce ifadesi alınan Ferhat Günay kendisinin 14 yıldır İstanbul’da yaşadığını ve mimar olduğunu belirtti. Çalışanlarıyla beraber yaşadığını aktaran Ferhat Günay, “Fergio House isimli sosyal medya hesabının kime ait olduğunu bilmiyorum. Bu hesap ilk önce benim tarafımdan 2023 yılının Mayıs ayında açıldı. Reklam ve eğlence amaçlı, takipçi kasmak ve gizemlilik katmak amacıyla açılmıştır. Herhangi bir maddi gelir elde edilmemiştir. Taksim’deki onlyfansçilerin para dağıtmasından sonra bu hesabın aynı isimde hesabı bulunan yurtdışındaki kişilere verdim. Fakat ben de erişim sağlayabiliyordum. Bu hesabın tam olarak kimler tarafından yönetildiğini bilmiyorum” dedi.

‘VİDEOLARI PROFESYONEL KİŞİLER HAZIRLIYORDU’

Fergio House hesabından paylaşılan video ve görüntülerin profesyonel ekipler tarafından hazırlandığını aktaran Günay, “Videoların çekildiği ev kardeşim Serhat Günay’ın sahibi olduğu şirket tarafından kiralanmıştır. Araçlarda kardeşime aittir. Söz konusu görüntülerde ben kesinlikle yokum. Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir. Kazanç elde etme niyeti bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı. Günay kendisine gösterilen şüphelilerin hepsini ise teşhis ederek tanıdığını belirtti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.12.2023 11:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol