Beşli Çete İddiasına Koray Aydın'dan sert cevap

İyi Parti'de Meral Akşener'in tarihi ihanetiyle başlayan skandallar zincirine bu kez de Koray Aydın'a dair bomba bir iddia eklendi. Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduğu öne sürülen grubun lideri Koray Aydın ile 5'liden Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in ortak işlere imza atan Özaltın İnşaat‘ın Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Nene Hatun Caddesi’nde bulunan ofisinde görüştükleri iddiası ortalığı karıştırdı.

05 Mart 2023 Pazar 15:38
Beşli Çete İddiasına Koray Aydın'dan sert cevap

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, "beşli çete ile görüştü" iddialarına çok sert yanıt verdi.

İYİ Parti'nin altılı masadan ayrılmasının ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atılmış, İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Koray Aydın'ın "beşli çete temsilcisi ile görüştüğü" öne sürülmüştü.

O iddiaya Aydın'dan yanıt geldi:

"ALÇAKÇA İFTİRADIR VE GERÇEK DIŞIDIR"

"Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İYİ Parti'yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır."

ekran-goruntusu-2023-03-05-131217.png

"BEŞLİ ÇETEDEN MUTLAKA HESAP SORULACAKTIR"

"Beşli Çete" kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener'dir. Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır."

SERPİL YILMAZ CANLI YAYINDA ANLATMIŞTI

Gazeteci Serpil Yılmaz, Halk TV canlı yayınında "beşli çete" olarak bilinen şirket yöneticilerinin bir süredir İYİ Parti ile temasta olduğunu öne sürmüştü.

Yılmaz, görüşmeyle ilgili bina, daire adresini verebileceğini, görüşmenin şahitlerinin olduğunu belirtmişti.

TOPLUM VE DEVLET HIZLI BİR DEĞİŞİMZE HAZIR DEĞİLMİŞ...

Diken’de yer alan haberde, “Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma arkadaşlarından bir isim gelişmeleri şöyle değerlendirdi: ‘Sık sık kendilerini ‘önemli konumda’ gören bazı isimler, sanırım siyasetten de güç alarak genel başkanımızın söylemlerinin radikal olduğunu bizlere bile söylüyor. Onlara göre hem toplum hem de devlet böylesi hızlı bir değişime hazır değilmiş. Devlete hizmetten uzaklaşan bürokratlara yönelik çıkışlar bürokrasiyi, beşli çeteye yönelik çıkışlar da sermayeyi korkutuyormuş. Söylemlerimizi fazla soldan buluyorlarmış. Bize söylemlerimizi yumuşatma tavsiyesinde bulunuyorlar. Hatta ‘yumuşak geçiş’ diye bir şey uydurmuşlar, buna uygun bir de aday telkininde bulunuyorlar.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.03.2023 18:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol