SON MESAJ KARDEŞE...

İstanbul'da intihar eden İtalyan voleybolcu Giulia Albini'nin son mesajı kardeşine attığı ortaya çıktı.

31 Mayıs 2012 Perşembe 18:04
SON MESAJ KARDEŞE...

 Sultan Mehmet Köprüsü’ nden önceki gün atlayarak intihar eden 30 yaşındaki İtalyan Giulia Albini’nin ailesi Beykoz Polis merkezinde ifade verdi. Anne, baba ve kızkardeş Albini’ler Giulia’nın Ankara’da bir iş görüşmesine geldiğini sandıklarını söyledi. 

Kızının duygusal bir ilişki yaşadığını bilmediğini söyleyen anne Maria Riboni “Kızım İstanbul’u çok seviyordu. Voleybolun Türkiye’de daha popüler olduğunu söylüyordu” dedi. Öte yandan Giulia Albini’nin intihar ettiği gece son olarak kız kardeşi Anna Albini’ye “Seni çok seviyorum” yazan bir mesaj attığı ortaya çıktı.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden yaşadığı bir aşk yüzünden atladığı ortaya çıkan Giulia Albini’ni ailesi cenazeyi almak için geldikleri İstanbul’da polise ifade verdi. Beykoz Polis Merkezi'ne giden Giulia Albini’nin annesi Maria Riboni, babası Rocco Albini ile kızkardeşi Anna Albini’nin ikişer sayfa ifade verdikleri öğrenildi.
Anne Maria Riboni poliste verdiği ifadesinde kızını Ankara’da bir iş görüşmesine geldiğini bildiğini söyledi. İtalya’da bankacılık yapan Maria Riboni “Kızım bize Ankara’da bir görüşmesi yapacağını söylemişti. İsviçre’de Klinica Hildeprant adlı bir klinikte çalışıyordu. Aynı zamanda voleybol oynuyordu. Kızım Türkiye’de voleybolun daha popüler olduğunu ayrıca daha da iyi olacağını söylüyordu. İstanbul’u çok seviyordu ve bir ev almak istiyordu. 2011 yılında 2-3 kez İstanbul’a geldiğini biliyorum” dedi. 
Kızının İstanbul’da duygusal bir ilişki yaşadığını bilmediğini söyleyen Maria Riboni, “Ancak Türkiye’ye gittikten sonra banka eksterelerinden bir erkeğe 2 bin Euro değerinde bir hediye aldığını fark ettik. Sabah onu aradığımda ulaşamadım. Daha sonra İtalyan jandarması ve voleybol oynadığı takımın yöneticileri evimize gelerek acı haberi verdi” dedi.
Poliste ifade veren kız kardeş Anna Albini ise ablasının bir ilişkisi olduğunu bilmediğini söylerek “Türkiye geldikten sonra onunla iş görüşmesinin nasıl gitiği konusunda defalarca mesajlaştık. Bana her şeyin yolunda olduğunu söyleyen mesajlar attı. Öldüğü gece attığı son mesajında ise 'Seni çok seviyorum' diye yazdı“ dedi. Baba Rocco Albini ise poliste verdiği ifadesinde kızının herhangi bir psikolojik rahatsızlığının olmadığını söylediği öğrenildi. Polis merkezinden basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan ayrılan anne-baba ve kızkardeşin Adli Tıp Kurumu'ndan cesedi alarak İtalya’ya götürecekleri öğrenildi.

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol