KUTLU DOĞUM HAFTASI'NDA ÇOCUKLARA HEDİYE

Gaziemir İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası'nda ücretsiz olarak çocuk kitabı ve oyuncak dağıtıyor.

17 Nisan 2011 Pazar 14:25
KUTLU DOĞUM HAFTASI'NDA ÇOCUKLARA HEDİYE

Müftülük, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ‘hat ve ebru sanatları’ sergisi gerçekleştirdi. Sergilerin açılışı münasebetiyle Gaziemir Sevgi Yolu üzerinde kurulan Kutlu Doğum çadırı önünde bir tören düzenlendi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ, ilçe müftüsü ve personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Gaziemir İlçe Müftüsü Mustafa Temel ise hafta ile ilgili programları hakkında bilgi verdi. Çağımızda insanlığın şefkat ve merhamete ihtiyacı olduğunu, merhameti yüreğimizden eksik etmememiz gerektiğini belirten Temel, "Bunun eğitimle sağlanması için bu haftanın bir vesile olmasını diliyorum. Bunun için müftülük olarak her yerde seminerler, konferasnlar düzenliyoruz.” dedi. Temel, etkinliklere katılanlara çeşitli hediyeler, çocuklara da oyuncaklar verildiğini ifade etti.
Açılışa Belediye Başkanı H. İbrahim Şenol da katıldı. Sergide hattat İsmail Öztürk, Murat Yavaş ve Yasin Bican'a ait 100'e yakın eser bulunuyor.
Gaziemir Müftülüğü, Kutlu Doğum etkinliğine katılanlara İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen 2 bin çam fidesi, kitap, gül, pilav ve lokma ikram etti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol