BUGÜN YAĞMUR GÜNÜ YARIN DON VAR

Marmara Bölgesi ile İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Antalya, Isparta ve Eskişehir çevrelerinde yarın kuvvetli yağış bekleniyor.

14 Nisan 2011 Perşembe 01:03
BUGÜN YAĞMUR GÜNÜ YARIN DON VAR

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''Meteorolojik Uyarı'' da Marmara Bölgesi ile İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Antalya, Isparta ve Eskişehir çevrelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak yağmurun akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Vatandaşların ve ilgililerin, su baskını, sel ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

İzmir Valiliği'nden de konuyla ilgili bir açıklama gelirken, yağışlı hava ile rüzgarın da kuvvetlenerek güneybatıdan Kuzey Ege kıyılarında fırtına şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

Ayrıca 15 Nisan Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Kemalpaşa, Ödemiş, Bayındır, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde hafif don olayının beklendiği de ifade edildi.

Öte yandan, yarın öğle saatlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde güney ve güneybatı yönlerden zaman zaman kuvvetli rüzgarla birlikte toz taşınımı bekleniyor.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol