PLAYBOY KULÜP AÇTI...

Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy'un patronu Hugh Hefner, Londra'da 'paralı ve zevk sahibi' erkeklere hitap eden bir kulüp açtı.

06 Haziran 2011 Pazartesi 13:13
PLAYBOY KULÜP AÇTI...

 Kulüp 1960 yılından beri Playboy'un simgesi olan tavşan kızların defilesi ile açıldı.

İngiliz basını "İngiltere'nin Playboy Kulübü'ne ihtiyacı var mıydı?" şeklinde sürmanşetten verdi.

Tüm dünyada 60'lı yıllarda popüler olmaya başlayan bu kulüpler zamanla ışıltısını yitirdi. İngiltere’deki kulüplerin kumar lisansı kaldırıldı, Amerika’dakiler zarar etmeye başladı. 1990’ların başında son kulübün de kapısına kilit vurulmuştu. Böylece yıllar sonra, Londra’da yeni bir Playboy kulübü açılmış oldu.

İçeride ‘tavşan kızların oynadığı’ Cottontail Lounge, Salvatore Calabrese yönetiminde bir bar, bir spor barı ve sigara terası var. Yıllık üyelik ise 15 bin pound.

İçeride neler var

Cottontail Lounge: Birinci sınıf servis, lüks içki mönüsü ve ünlü tavşan kızların Playboy geleneğini yaşattığı gece kulübü çarşamba-cumartesi arası 22.00’de açılıyor, sabaha karşı kapanıyor.

Salvatore’s: Ünlü barmen, Salvatore Calabrese’nin kokteyllerinin içilebileceği bar 16.00’dan itibaren açık.

Yemek salonu: Şef Judy Joo’nun yönetimindeki mutfak, modern Londra, Mayfair tarzını yansıtıyor. Restoran casino’nun içinde. Yemek sonrası şansını denemek isteyenler için ideal.

Gentlemen’s Tonic: Gece eğlencesi öncesi iyi görünmek isteyenler için şehrin en şık berberlerinden biri.

Players bar: Rahatlık öncelikli olarak tasarlanmış bölüm, üç geniş plazma ekranıyla maç izlemek isteyenlere hizmet veriyor. Haftanın her günü 11.00-05.00 arası açık.

Teras: Sigara ya da puro içmek isteyenler terasta buluşuyor





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol