BÜYÜKSÜNÜZ ASLANLAR!

Sözde Ermeni soykırımını inkar edenlere yönelik ceza öngören yasa tasarısını hazırlayan Cezayir asıllı Fransız vekil Valerie Boyer'in resmi internet sitesi Türk hackerler tarafından çökertildi. Hackerler'ın mesajları ise bir o kadar anlamlıydı!

25 Aralık 2011 Pazar 16:22
BÜYÜKSÜNÜZ ASLANLAR!

 Fransa Ulusal Meclisi'ne sunulan ve çok az sayıdaki vekil tarafından kabul edilen sözde Ermeni soykırımını inkar edenlere yönelik ceza öngören yasa tasarısını hazırlayan Cezayir asıllı Fransız vekil Valerie Boyer'in resmi internet sitesi Türk hackerler tarafından çökertildi. 

www.valerie-boyer.fr adlı internet sitesi Türk hackerlerin http://www.grayhatz.co/fr.html adlı internet sitesine yönlendiriliyor. Sitede yer alan açıklamada ise "O kadar düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülkesiniz ki! 'Ermeni soykımı diye bir şey yoktur' diyerek bir gerçeği dile getiren birinin hapse atılmasının yolunu açıyorsunuz. O kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki bizim yüzümüze karşı başka; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz. Sizin meclisiniz önce kendi sorunu olan Cezayir'de yaptığı insanlık suçu olan soykırımınızı konuşsun. Biz biliyoruz ki Türkiye'de yaşayan Ermeniler sizin ülkenizde yaşayan ve diasporadan nemalanan Ermeniler'den çok daha farklı. Siz diaspora Ermenileri... Devlet arşivlerini açıp gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız. Siz Fransızlar oy için gerçekleri hiçe sayan zavallılarsınız." ifadeleri yer aldı.

CİHAN





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol