yuzdeyuzhaber

ON NUMARALI DÜŞMAN OLDULAR...

POLİTİKA

Darbeyi ve Gülen'i öven kişiler hakkında işlem başlatılırken AKP'li ve yandaş isimlerin övgülerine karşı bir girişimde bulunup, bulunulmayacağı merak konusu oldu.

 15 Temmuz'daki darbe girişimini öven, destekleyen ve teşvik eden sosyal medya kullanıcıları hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda iki kişi de tutuklandı. Emniyet, darbeyi ve Fethullah Gülen'i öven sosyal medya hesaplarını belirlemek için ekip görevlendirdi. Darbeyi ve Gülen'i öven kişilerin tek tek tespit edilerek haklarında işlem yapılacağı açıklandı.
Emniyetin bu soruşturması sosyal medyada da yankılandı. Kullanıcılar, AKP'li vekil ve bakanların Fethullah Gülen ile ilgili attığı tweetleri paylaşarak, "Bunlar da tutuklanacak mı?" diye sordu. Ekşi Sözlük'te de "akp'lilerin gülen ile ilgili tweetleri" başlığı açıldı. Kullanıcılar, bu tweetleri siber@egm.gov.tr adresine ileteceklerini belirttiler. İşte AKP'lilerin Fethullah Fülen hakkında attıkları tweetler:

Sosyal medyada yapılan yorumlarda hükümetin Fethullah Gülen cemaatinin düzenlediği Türkçe Olimpiyatları için hatıra para basımına izin verdiğini de belirtti.












Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Isaac S 8 Yıl Önce

AKP darbecilrin uzantilari.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.