yuzdeyuzhaber
2013-03-04 12:43:10

Leke Tedavilerinin Tam Zamanı

04 Mart 2013, 12:43

 Önce Güzel bir tebessüm…
Evet kendimizin hem de profösyonel ellerin bizlere uyguladığı tedavilerle bizlerde sağlıklı cilt ve vücut görünümlerine sahip olabiliriz..


Bizlere bu hafta; öncelikle cilt bakımını biz kendi evimizde kendimiz yapıyoruz neden clinik veya salonlar’da yaptırmalıyız diye çok sorular geldi. Elbette günlük bakımlar bizler için önemlidir. Sabah – akşam diş fırçalamak, saçlarımızı en az günaşırı yıkamak gibi, düşünün.. Fakat saçlarımızı ne kadar şampuanla yıkasak’ta arada sağlıklı olması için özel bakım kürleri yaparız… Evde yaptığımız cilt bakımları sadece günlük temizliğimize yardımcı olur, bunu daha önceki yazı dizimde sizlere anlatmıştım... Profesyonel kişiler ve doğru ürünlerle yapılan uygulamalarla, cildin derinlemesine temizlenmesi ve cildin daha sağlıklı veya parlak görünmesine yardımcı olunur… Bu uygularla Cildinizin yapılan tedavilerle daha sağlıklı görünmesine, Cildin zamana karşı direnmesini ve genç kalmasına yardımcı olursunuz…

Şu an Leke tedavilerinin tam mevsimi… Bana en çok sorulan sorulardan biride.. Lekelerimden nasıl kurtulabilirim…? Dermapen uygulaması duyduk Sahra Hn. nedir bu yöntem ne kadar faydalı olur cildimize? Diyorlar… Dermapen tek başına tıpkı peeling laser dermabrasyon gibi başlı başına etkin son derece kolay güvenli acısız bir yöntemdir. Dermapen ile kombine uygulamalar , örneğin Fraksiyonel Lazer Tedavisi, IPL ve Kimyasal Peeling gibi tedavilerden daha efektif sonuçlara ulaşabiliriz..

Dermapen ;Yüz, El, Boyun, Saç, Akne, Leke, çatlak, selülit ve vücutta doku kaybı olan bölgelere uygulanır..

Dermapen’le Cerrahi olmadan gençleşmenin avantajlarını yakalayabilirmiyiz derseniz eğer… Evet… Tabiki bu uygulamalar, Derinin sıkışması ve gerilmesi, Akne ve diğer lekelerin azalması ve hatta yok olması, Çok hızlı iyileşme süreci, Lazerle soyulmuş cilt de uygulanabilme güvenirliliği, Her cilt tipinde ve her bölgede uygulanabilmesi, Kolajen dokunun gelişmesini sağlar. İnce çizgilerin azalması, Çatlak ve deri gevşemelerinin giderilmesi’ ne etkili yöntemlerden biridir… Yalnız özellikle belirtmek istediğim, lütfen cildinize uygun 30 veya 50 faktör güneş koruyucularını belli zaman dilimleri arasında (2,5-3 Saat) sürmenizi tavsiye ediyorum… Özellikle mart ayından itibaren cilt lekelenme şikayetleri artacaktır… Siz Güneş koruyucu kullanarak biraz olsun önleminizi almanızı tavsiye ederim... Size Önümüzdeki hafta, erkeklerin ve özellikle bayanların en büyük problemlerinden biri çatlaklar…. Çatlak tedavileri hakkında yapılan uygulamalar ve bölgesel incelme exımıa hakkında bilgileri paylaşacağım…

Bir dahaki hafta görüşmek dileğiyle….

Sağlıkla Mutlu Kalın… Ama Bizimle Kalın… 
Bundan böyle www.Frmtv.com da Operatör Doktor Çağhan Baytekin ile gerçekleştirdiğimiz farklı konulardaki Estetik Gündemi isimli internet televizyon programımı aşağıdaki linke giriş yaparak izleyebilirsiniz. 

//frmtv.com/arsiv/video/1142/Estetik-Gundemi-Cilt-Bakimi-ve-Leke-Tedavisi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.