YILDIRIM'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbi öncesi Fanatik'i ziyaret etti. Yıldırım ziyareti sırasında Arena'daki derbiden, transferlere, Krasic'den Alex'e kadar pek çok konuda açıklamalar yaptı. İşte o söyleşi..

11 Aralık 2012 Salı 15:09
YILDIRIM'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR!

 "Arena'ya gitmiyorum"

“16 Aralık Pazar günü Aziz Yıldırım Arena’da olacak mı?..” Yanıt ilk ağızdan: Hayır, olmayacak. Peki derbi nasıl biter, Sneijder devre arasında Sarı-Lacivertli formayı giyer mi ve ne olacak bu Krasiç’in hali? Buyrun, hepsi burada...
Sneijder transferi 
Bu konuşulan paralara bu işler olmaz. 6-8 milyon Euro’lardan bahsediliyor. Hem de senelik. Böyle şeyler yaparsak takım içi dengeler sarsılır. Taraftarların böyle bir oyuncuyu istemesi normal ama biz kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Bu konuda daha fazla yorum yapmam. Aykut hoca ile konuşacağız. Vereceği liste doğrultusunda, ihtiyaçlarımıza göre transfer yapacağız.
Dikkat dikkat!
Dikkatinizi çekiyorum. Yakında Türkiye’de transfer yapabilen kulüp kalmayacak böyle giderse. UEFA’nın çok ağır yaptırımları var. Bu paralara transferler yapılmaz. Hepimiz bütçemize göre hareket etmek zorundayız. Yoksa bundan Türk sporu büyük zarar görür.
Fener kazanmak ister
Derbiye gitmeyeceğim. Zaten deplasmanlara gitmiyorum. Yani Galatasaray maçına özel bir durum değil. Fenerbahçe her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Galatasaray karşısına da kazanmak için çıkacaktır. Taraftarın bundan en ufak bir şüphesi olmasın. Ben bu takıma güveniyorum.
Krasiç’i 2. yarı görün
Krasiç’e yüklenmeyelim. 1 senedir oynamıyor. CSKA’da süperstardı. Juventus’ta da çok iyi gidiyordu ama bir hoca değişikliği sonrası kulübeye düştü. Yedek kalınca doğru düzgün çalışmamış. Şu anda çok iyi çalışıyor, morali de iyi. Mirsad Türkcan onun bu alışma döneminde büyük görev üstlendi. Kendisini hiç yalnız bırakmıyor. Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe’nin en büyük kozlarından biri olacaktır. 
Alex gitmeseydi...
Herkes bir şeyi gözden kaçırıyor. Alex gitmese Fenerbahçe elden gidiyordu. Çağırdım konuştum, “Bak Alex. Böyle devam edersen sen ve Aykut hocan değil biz seninle karşı karşıya geleceğiz” dedim. Buna rağmen hareketlerine devam etti. O gitmese Fenerbahçe gidiyordu. Yani şampiyonluk, Avrupa treni kaçıyordu. Belki birçok taraftar bana kızdı ama yapmak zorundaydım, yaptım.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol