Yanal: Çok Daha Farklı Fenerbahçe Olacak...

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

24 Aralık 2018 Pazartesi 22:44

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Son vuruşlardaki eksiklik yüzünden maçı kazanamadıklarını belirten Yanal, “Önümüzde önemli bir ara var, bu arayı hepimizin çok çok iyi geçireceği kesin. Çok daha farklı bir F.Bahçe olarak 2. yarıda sahada olacağız. F.Bahçe’nin nasıl bir takım olduğunu, nasıl bir başarı geldiğini hep beraber göreceğiz. Bu konuda şüphemiz yok. Herkes çok keyif alacağı bir takım izleyecek” şeklinde konuştu. Transfer politikası hakkında konuşmayan Yanal, “F.Bahçe şeklen buradadır, ruhu burada olmayı kabul etmez. F.Bahçe buradan çıkıp yukarılarda olacağını herkese gösterecektir. Ruhen olmadığımız yerde, şeklen de olmayacağız” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
United Loan Service 2019-06-13 15:53:52

Iyi günler

Stres ve hizli onay olmadan kisisel ve is ya da Yatirim fonlarina ihtiyaciniz var mi? Evetse, bugün bizimle iletisime geçin, çünkü su anda% 2 oranindaki süper faizli krediler sunuyoruz.

Finansmanimiz güvende ve güvende. Müsterilerimizin mutlulugu gücümüzdür. 5.000,00 - 100.000.000.00 Euro arasindaki krediler. simdi mevcut, Isletme, Kisisel, Ev, Seyahat ve Ögrenci Kredileri.

Ilgili taraflar daha fazla bilgi için e-posta yoluyla sirketle iletisim kurmalidir: Lender E-posta: [email protected]
Alacaklinin adi: Steve Money